Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/77888/ispudingas-telefonas-bmw-fanams/spausdinti/

Įspūdingas telefonas BMW fanams

Publikuota: 2021-04-27 21:05
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Dainius Martinkus
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

„Vivo“ kompanija, priklausanti tai pačiai BKK įmonių grupei, kaip „Oppo” ir „OnePlus” galima drąsiai sakyti kepa viena po kito 5G telefonus, kurie tampa hitais telefonai Kinijos rinkoje. „Vivo“ anksčiau garsėdavo, kaip brangius išmaniuosius telefonus gaminanti įmonė, bet galiausiai prasimušė visose segmentuose, dėka geros įrenginių segmentacijos. „Vivo“ telefonų populiarumas Kinijoje smarkiai išaugo po dukterinės bendrovės „IQOO“ sukūrimo. „IQOO“ telefonai priklauso šiuo metu labai populiariai taip vadinamai flagmanų žudikų kategorijai – pasižymi puikiomis specifikacijomis ir sąlyginiai žema kaina. Žymiausias šios serijos telefonas „IQOO 7“ tapo populiarus po bendradarbiavimo su „BMW M Motorsport“ divizija. Tiesa, iki šiol šie telefonai buvo prienami tik Kinijos rinkai, bet situacija šiomis dienomis pasikeitė. „IQOO 7“ bus pirmieji šio gamintojo telefonai, prieinami už Kinijos ribų.

Įspūdingas telefonas BMW fanams

Reikia paminėti, kad „IQOO7“ nėra visai naujas telefonas, tai tiesiog pervadintas „IQOO Neo 5“, o pasaulinei rinkai skirta versija vadinsis „IQOO7 Legend“ ir bus paženklinta žymiosiomi „BMW M“ juostelėmis. Kinų gamintojai mėgsta tam pačiam telefonui suteikti kelis pavadinimus, bet čia jau kita istorija.

Kalbant apie specifikacijas, „IQOO7 Legend“ bus su didžiuliu 6,62‘‘ colio FHD+ AMOLED ekranu, kurio ekrano atsinaujinimo dažnis sieks 120 Hz. Priekinėje telefono dalyje rasime 16 MP asmenukių kamera, kuri bus sumontuota skylutės formos išpjovoje. Galinėje telefono dalyje rasime trijų kamerų sistemą: 48 MP pagrindinė kamera, 13 MP plataus kampo kamera ir 13 MP telefoto kamera su 2X optiniu artinimu. Reikia paminėti, kad pasaulinę rinką pasiekusi „IQOO7 Legend“ versija yra šiek tiek apkarpyta, lyginant su kinams skirtu variantu. Kinijoje šis telefonas turės 120W greitąjį įkrovimą, o likusiame pasaulyje teks pasitenkinti 66W greituoju įkrovimu bei 4000 mAh talpos baterija.

Telefonas bus apginkluotas sparčiuoju „Snapdragon 888“ procesoriumi bei pirkėjams bus siūlomas kelių konfigūracijų – 8 GB arba 12 GB RAM atminties kartu su 128 GB arba 256 GB vidinės atminties. Gamintojas žada, kad telefonas turės skysto aušinimo technologiją, kuri padės atvėsinti telefoną net ir žaidžiant intensyvius žaidimus, na ir žinoma nereikia pamiršti trijų „BMW M“ juostelių ant galinės telefono dalies, kurios, matant BMW automobilių populiarumą Lietuvoje, suvilios tikrai nemažai pirkėjų. Kaip manoma, pradinė telefono kaina turėtų siekti apie 440 eurų, o versija su didesnės talpos vidiniame atmintimi kainuos apie 500 eurų, kas yra nuostabiai puikus pasiūlymas, turint galvoje puikias specifikacijas. Telefoną bus galima užsisakyti iš anksto nuo gegužės 1 dienos.

Paprastesnė telefono „IQOO7“ globali versija turės silpnesnį bet galingą „Snapdragon 870“ lustą ir taip pat bus siūloma kelių konfigūracijų: 8GB/128GB, 8GB/256 GB ir 12GB/256GB. „IQOO7“ taip pat turės 6.62‘ colio AMOLED ekraną su 120 Hz ekrano atsinaujinimo dažniu, ekrano ryškumas sieks 1300 nitų. Šiame modelyje bus ir kuklesnė kamerų sistema: 48 MP pagrindinė kamera, 13 MP plataus kampo kamera ir 2 MP monochrominė kamera. Telefonas bus prieinamas dviejų spalvų – baltos ir juodos. „IQOO7“ bazinė versija 8GB/128GB kainuos apie 350 eurų, o brangiausios konfigūracijos kaina sieks apie 400 eurų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!