Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/77488/realme-pristate-naujiena-su-itin-talpia-baterija/spausdinti/

„Realme“ pristatė naujieną su itin talpia baterija

Publikuota: 2021-03-30 15:06
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos kompanija „Realme“ per pastaruosius keletą metų sėkmingai įsitvirtino išmaniųjų telefonų rinkoje, o savo gerbėjus itin dažnai pradžiugina vis naujesniais modeliais. Šiemet bendrovės vadovai pademonstravo jau ne vieną puikų įrenginį, o savaitgalį pristatė ir dar vieną naujieną.

„Realme“ pristatė naujieną su itin talpia baterija

Vietinėje rinkoje, bendrovės atstovai, pademonstravo „Realme C25“ išmanųjį telefoną, kuris priskiriamas biudžetinei kategorijai. Naujasis kompanijos įrenginys kainuos maždaug 140 eurų, tačiau už šią pinigų sumą pasiūlys tikrai įdomių savybių.

Visų pirma, „Realme C25“ pasižymi 6,5 colių įstrižainės ekranu, kuris viršutinėje dalyje turi nedidelę vandens lašo formos išpjovą. Ekranas pasižymi HD+ raiška, o taip pat ir 20:9 kraštinių santykiu. Verta paminėti ir tai, jog asmenukių gerbėjai viršutinėje dalyje ras 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą kamerą.

Išmanusis telefonas veiks su „MediaTek Helio G70“ procesoriumi bei turės 4 GB operatyviosios (RAM) bei pasirinktinai 64 GB arba 12 GB vidinės atminties. Viena įspūdingiausių šio nebrangaus įrenginio savybių – jo baterija. „Realme“ į savo naująjį produktą įmontavo 6000 mAh talpos baterija su 18W greituoju įkrovimu.

Ir nors naujasis „Realme C25“ yra pakankamai pigus, tačiau gamintojas nepamiršo ir fotografijos mėgėjų. Įrenginio nugarėlėje rasime tris kameras, o pagrindinė jų pasižymės 48 MP raiškos vaizdo jutikliu. Kamerų kvadrate rasime 2 MP makro bei 2 MP gylio sensorius, o taip pat ir LED blykstę. Nesunku pastebėti, jog „C25“ modelio nugarėlėje įmontuotas ir pirštų antspaudų jutiklis.

Verta paminėti ir tai, jog šis nebrangus telefonas bus parduodamas su jau įdiegta „Android 11“ operacinės sistemos versija, o taip pat turės ir „Realme UI 2.0“ vartotojo sąsają. Dar viena savybė, kuri daugeliui turėtų patikti – gamintojas šiame modelyje išsaugojo ausinių lizdą. „Realme C25“ bus parduodamas mėlynos arba pilkos spalvos.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!