Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/77023/turite-2018-2019-metu-huawei-ismanuji-telefona-gamintojas-turi-jums-puikiu-naujienu/spausdinti/

Turite 2018-2019 metų „Huawei“ išmanųjį telefoną? Gamintojas turi Jums puikių naujienų

Publikuota: 2021-03-01 09:21
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Dainius Martinkus
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos kompanija „Huawei“ išgyvena tikrai ne pačius geriausius laikus. Dėl konflikto su JAV ir pritaikytų sankcijų, gamintojas susiduria su didelėmis problemomis gaminant naujus išmaniuosius telefonus. Nepaisant to, „Huawei“ ir toliau sėkmingai rūpinasi programinės įrangos atnaujinimais, o geros naujienos dabar laukia dviejų serijų įrenginių savininkų.

Turite 2018-2019 metų „Huawei“ išmanųjį telefoną? Gamintojas turi Jums puikių naujienų

„Huawei P30“ ir „Mate 20“ serijos telefonų naudotojai gali džiūgauti – netrukus juos turėtų pasiekti didelis programinės įrangos atnaujinimas. Vartotojai gaus „EMUI 11“ atnaujinimą, kurio dydis net 1,8 GB. Manoma šis atnaujinimas yra paskutinis Android 10 naujinys ir turėtų telefonus paruošti „Android 11“ versijai. Naujinyje numatoma visa galybė pakeitimų, šiek tiek plačiau apie juos.

  • Išmanus AOD ekranas: vartotojams suteikiama galimybė patiems pasirinkti, ką rodyti ekrane, kai telefonas užrakintas. Pirkėjai, galės lengvai pritaikyti atvaizduoti informacija kuri jiems aktuali. Ši funkcija panaši į „Oneplus 8T“ naudojamą AOD
  • Dizaino pakeitimai: pridėta naujų ryškių spalvų temų, sklandesnės animacijos ir perėjimai tarp langų ar programėlių, taip užtikrinant sklandų telefono veikimą be jokių strigimų. Pagerinta vizualizacija, pridedant įvairių efektų. Patobulintos įvairios sisteminės animacijos.
  • Pagerintos kelių programėlių naudojimas vienu metu: lengvais judesiais bus galima, perstumti kelias programėles iš vieno ekrano kraštą į kitą bei jas minimizuoti iki burbulio dydžio, panašiai kaip „FB messenger“ burbuliukai ir tęsti naudojimąsi programėle, ten kur baigėte.  
  • Pridėti garsai: pridėti nauji sisteminiai garsai ir vibracijos režimai. Dabar kiekvienas veiksmas galės turėti atskirą vibravimo režimą. Telefonas galės skirtingai vibruoti kai kas nors jums skambins ar skambės žadintuvas, taip bus lengviau susigaudyti kas vyksta.
  • Palengvintas ekrano dalijimasis: daug lengviau galėsite parodyti draugams kas vyksta jūsų telefone ekrane, pasidalindami savo telefono ekrano vaizdu kompiuteryje ar kitame įrenginyje. Tam nereiks į telefono diegti papildomų programėlių.
  • Patobulintos programėlės: kai kurios sisteminės programėlės kaip „Užrašinė“ ar „Galerija“ bus smarkiai patobulintos pridedant naujų funkcijų. Tarkim programėlėje „Užrašinė“ sukūrus turinį, tas turinys iškart atsiras ir kituose prietaisuose, kuriose veikia ši programėlė. Programėlė “Galerija“ jei iškart redaguoti nuotraukas ar sukurti trumpus vaizdo įrašus iš jūsų nuotraukų.
  • Patobulinti privatumo nustatymai: dalinantis nuotraukomis su draugais galėsite lengvai pašalinti jautrią informaciją iš nuotraukų, kada ir kur nuotrauka daryta, kokiu įrenginiu buvo padaryta nuotrauka ir pan.  Gautų pranešimų blokavimas telefono ekrane, tam kad svetimos akys neperskaitytų jums svarbios informacijos, užrašų rakinimas ir pan.
‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!