Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/76890/galaxy-s20-fe-sulauke-programines-irangos-atnaujinimo/spausdinti/

„Galaxy S20 FE“ sulaukė programinės įrangos atnaujinimo

Publikuota: 2021-02-22 15:14
Tematika: Telekomunikacijos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Praėjusiais metais pristatytas gerbėjams skirtas išmanusis telefonas „Samsung Galaxy S20 FE“ sulaukė programinės įrangos atnaujinimo. Dėl jo šių telefonų savininkai galės mėgautis daugeliu naujosios „Galaxy S21“ serijos telefonams būdingų funkcijų.

„Samsung Galaxy S20 FE“. „Samsung“ nuotr.
„Samsung“ nuotr.

Operacinės sistemos atnaujinimas gerokai praplės šio išmanaus telefono kameros galimybes: atnaujintas portreto režimas leis mėgautis dar ryškesnėmis asmenukėmis ir patobulintu fono suliejimu. Įdiegta „Zoom Lock“ funkcija pasitarnaus mėgstantiems fotografuoti priartinus – dirbtinis intelektas stabilizuos kadrą, todėl tolimų objektų nuotraukas užfiksuoti bus patogiau. „S20 FE“ savininkai taip pat galės mėgautis ir „Vieno kadro“ funkcija, kuri, dirbtinio intelekto dėka, vienu paspaudimu užfiksuos net keletą nuotraukų ir iškart dalintis paruoštų trumpų vaizdo įrašų.

Besinaudojantieji šiuo telefonu darbui nudžiugs sužinoję apie „Smart Scan“. Ši funkcija nuskaityti dokumentus padės dar greičiau ir tiksliau. Mėgstantys koreguoti savo nuotraukas galės naudotis atnaujinta „My Filter“ funkcija, kuri pasipildė išplėstu nustatymų sąrašu. Dirbtinis intelektas taip pat padės iš nuotraukos pašalinti nenorimus objektus, pavyzdžiui, žmones, gyvūnus, automobilius, ar netgi pagerinti fotografijos vaizdo kokybę. Atnaujintas galerijos išdėstymas tapo patogesnis, todėl išrūšiuoti nuotraukas bus paprasčiau.

Operacinės sistemos atnaujinimas pravers ir nuolat dalyvaujantiems virtualiuose skambučiuose: dabar vaizdas bus dar sodresnis, o pašnekovui filmuojantis prasto apšvietimo sąlygomis, jūs jį matysite geriau. Naudojantis „Duo“, išmanaus telefono ekrano vaizdą bus galima perkelti į televizorių vos vienu paspaudimu, o „Auto Framing“ funkcija jūsų veidą viso pokalbio metu išlaikys ekrano centre net jei sujudėsite.

Dabar kaip niekada svarbia tapo nepertraukiama naudojimosi patirtis – atnaujintas „Samsung DeX“ leis belaidžiu būdu prisijungti prie kompiuterio ar mėgautis įvairiomis programėlėmis, tokiomis, kaip „Netflix“, viso ekrano režimu. Taip pat, susiejus telefoną ir planšetinį kompiuterį, bus galima nepertraukiamai dirbti įvairiomis aplikacijomis – pradėti darbą viename įrenginyje, o užbaigti kitame. Garsas „Galaxy Buds Pro“ ausinėse taip pat persijungs automatiškai, priklausomai nuo to, kokiu įrenginiu tuo metu naudositės.

Atnaujinimų sulaukė ir kalendoriaus programėlė. Dabar, naudojantis ja, galima dalintis tekstais ir žinutėmis tam, kad susitartumėte dėl susitikimų ar planų, atnaujinti laiką ir vietą. Taip pat įrenginiai, kurie yra susieti su „SmartThings“, jau gali priimti ir kalendoriaus signalą. Supaprastėjo ir paieška – dabar ieškoti galima ne tik „Finder“ programėlėje, tačiau ir kitose aplikacijose, todėl nereikės gaišti laiko ieškant reikalingo dokumento.

Žaidimų entuziastai nudžiugs sužinoję, kad nuo šiol žaidžiant „S20 FE“ telefonuose, bus galima naudotis „Priority mode“ funkcija, kuri leis mėgautis itin daug našumo reikalaujančiais žaidimais. Ilgai žaidžiant akys nepavargs dėl naujai įdiegtos „Intelligent Eye-care“ funkcijos, kuri automatiškai pritaiko ekrano ryškumą.

Šio atnaujinimo metu didelis dėmesys buvo skirtas ir saugumui – dėl „Private Share“ funkcijos nuo šiol dalintis nuotraukomis bus galima be vietos informacijos. Taip pat konfidencialaus turinio saugumą užtikrinti padės tai, kad gavėjas jį peržiūrėti galės tik tam tikrą laiką, o esant poreikiui, failus bus galima pašalinti net iš jums nepriklausančio įrenginio.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!