Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/76848/kinai-isleido-monstriska-telefona-vienu-ikrovimu-veikia-5-dienas/spausdinti/

Kinai išleido monstrišką telefoną: vienu įkrovimu veikia 5 dienas

Publikuota: 2021-02-19 17:16
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Dainius Martinkus
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Didesnio atsparumo telefonų rinkoje pastaruoju metu vyksta tikras renesansas – šie koviniai agregatai vėl išpopuliarėjo ir atėjo į madą. „CAT“ buvo vienas iš pirmųjų gamintojų, pasiūlęs tokio tipo įrenginius, bet dėl aukštos kainos ir programinių bėdų šie telefonai netapo labai geidžiami ir masiškai įsigyjami. Šioje srityje labiau pasisekė Kinijos gamintojams, kurie sugebėjo pasiūlyti įvairesnių, geriau veikiančių, o svarbiausia – daug pigesnių alternatyvų.

„Balckview“ „BV6600“

Viena iš tokių kompanijų yra „Balckview“, kuri neseniai pristatė naująjį „BV6600“. Žinote, koks svarbiausias jo arkliukas? Sunkiai galvoje telpanti akumuliatoriaus talpa, siekianti net 8580 mAh. Kitaip tariant, čia labiau yra nešiojama baterija, nei telefonas. Tačiau tokio ekstremumo priežastis daugiau nei akivaizdi – gamintojas žada, kad įrenginys be įkrovimo galės veikti net iki 5 dienų, priklausomai nuo naudojimosi intensyvumo.

„Blackview“ šiame modelyje netgi įdiegė belaidžio ir atvirkštinio belaidžio įkrovimo funkcijas. Žodžiu, reikalui esant, su „BV6600“ galėsite įkrauti išmanųjį laikrodį, ausinukus ar net draugo telefoną. Su tokios įspūdingos talpos baterija tai nebus sunku, o ir energijos po to vis tiek liks tiek, kad pakaks ištverti iki dienos pabaigos.

„Blackview“ teigia, kad neturėtume nusivilti ir kitomis „BV6600“ specifikacijomis. Telefonas turės 5,7 colio įstriažinės HD+ raiškos ekraną, „MediaTek Hellio A25“ aštuonių branduolių lustą, 4 GB operatyvios atminties bei 64 GB vidinės atminties, o vidinę atmintį bus galima praplėsti iki 128 GB, kadangi sumontuotas microSD kortelių skaitytuvas. Kalbant apie ryšius, telefone rasime NFC lustą, pokalbių kokybę garantuos VoLTE strandartas. Kadangi šio telefono pirkėjai greičiausiai dirba atšiauriomis lauko sąlygomis, Vietos nustatymo tikslumą užtikrins GPS, GLONASS, „Beidou“, „Galileo 4“. palydovai. Žodžiu, su šiuo išmaniuoju galėsite drąsiai keliauti po miškus ar kalnus.

Tiesa, kaip ir visų rinkoje esančių didesnio atsparumo telefonų, kamera nebus stiprioji „BV6600“ pusė. Galinėje dalyje bus sumontuota triguba kamera, kuriuos pagrindinis sensorius bus aprūpintas 16 MP „Samsung S5K3P9SX“ sensoriumi, o priekyje asmenukėms fiksuoti bus įtaisytas 8MP „Sony IMX219“ jutiklis

Telefonas prekyboje rinkoje turėtų pasirodyti vasario ar kovo mėnesiais ir kainuoti mažiau nei 200 eurų. Šis įrenginys orientuotas į tuos, kurie užsiima sportu, mėgsta išsiruošti į žygius arba dirba atšiauriomis sąlygomis.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!