Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/76513/realme-atgabena-dar-viena-naujiena-i-europa-tai-turetu-patikti-pigiu-telefonu-gerbejams/spausdinti/

„Realme“ atgabena dar vieną naujieną į Europą, tai turėtų patikti pigių telefonų gerbėjams

Publikuota: 2021-01-31 18:27
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

2020 metus Kinijos kompanija „Realme“ užbaigė kaip sparčiausiai augantis išmaniųjų telefonų gamintojas, o stabdžių šios bendrovės vadovai neketina spausti ir šiemet. Įmonės atstovai jau spėjo pademonstruoti keletą naujų 2021 metų modelių, o dabar turi naujieną ir Europos rinkai.

„Realme“ atgabena dar vieną naujieną į Europą, tai turėtų patikti pigių telefonų gerbėjams

Europoje jau kuris laikas prekiaujama „Realme 7“ serijos išmaniaisiais telefonais – tai „Realme 7“, „Realme 7 5G“ ir „Realme 7 Pro“. Kompanija paskelbė, kad į mūsų žemyną atgabena ir naująjį „Realme 7i“ modelį. Tiesa, šiuo atveju jis nėra visiškai naujas, nes anksčiau jis buvo pristatytas Kinijoje, tik kitu pavadinimu. Taip, mus pasiekianti naujiena Azijos rinkoje yra žinoma kaip „Realme Narzo 20“.

Mūsų rinkai skirtas išmanusis telefonas pasižymės 6,5 colių įstrižainės ekranu su HD+ raiška, o viršutinėje ekrano dalyje – vandens lašo formos išpjova. Joje mes rasime 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą asmenukių kamerą. „Realme 7i“ veiks su „MediaTek Helio G85“ procesoriumi bei turės 4 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB vidinės atminties, kurią dar bus galima praplėsti ir atminties kortele.

Telefono nugarėlėje – triguba kamera. Pagrindinė „Realme 7i“ kamera bus aprūpinta 48 MP raiškos vaizdo jutikliu, o greta jos – 8 MP plataus kampo bei 2 MP makro kameros. Išmaniojo telefono nugarėlėje įmontuotas ir pirštų antspaudų jutiklis, o po galiniu dangteliu paslėpta ir 6000 mAh talpos baterija su 18 W greituoju įkrovimu. Šis įrenginys veiks su „Android 10“ operacinės sistemos versija bei „Realme UI“ vartotojo sąsaja.

Pirkėjai Europoje šį išmanųjį telefoną galės įsigyti keletos skirtingų spalvų – tai sidabrinės ir mėlynos. Pranešama, jog „Realme 7i“ turėtų kainuoti maždaug 159 eurus. Tiesa, kol kas nėra žinoma kada prasidės jo prekyba Lietuvos rinkoje, tačiau tai turėtų įvykti jau visai netrukus.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!