Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/76376/realme-pristato-naujaji-c20-modeli/spausdinti/

„Realme“ pristato naująjį „C20“ modelį

Publikuota: 2021-01-24 09:34
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos kompanija „Realme“ per pastaruosius keletą metų pasiekė įspūdingų rezultatų, o šio gamintojo vardas tapo žinomas visame pasaulyje. Praėjusių metų pabaigoje įmonės vadovai pademonstravo keletą galingesnių telefonų, o dabar buvo pristatytas modelis, kuris turėtų patikti pigesnių įrenginių gerbėjams – tai „Realme C20“.

„Realme“ pristato naująjį „C20“ modelį

Naujasis išmanusis telefonas pasižymi 6,5 colių įstrižainės ekranu su HD+ raiška. Žvelgiant į „C20“ modelio nuotraukas – nesunku pastebėti, jog viršutinėje ekrano dalyje yra vandens lašo formos išpjova, kurioje įmontuota 5 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta kamera. Žemą įrenginio kainą išduoda ir ganėtinai didelis rėmelis apatinėje ekrano dalyje.

„Realme C20“ veiks su „MediaTek Helio G35“ procesoriumi ir „PowerVR GE8320“ vaizdo plokšte. Deja, tačiau jeigu tikėtis įspūdingų našumo rezultatų – jų čia tikrai neišvysite. Nepaisant to, šis telefonas turėtų puikiai tikti atliekant kasdienes užduotis telefonu. Gamintojas į šią savo naujieną taip pat integravo 2 GB operatyviosios (RAM) bei 32 GB vidinės atminties, kurią dar bus galima praplėsti ir atminties kortele.

Išmaniojo telefono nugarėlėje nesunku pastebėti ir kvadratą, kuriame daugelis gamintojų montuoja bent keletą kamerų. Vis dėlto, „Realme C20“ pasiūlys tik vieną kamerą, kuri aprūpinta 8 MP raiškos vaizdo jutikliu. Tame pačiame kvadrate rasime ir LED blykstę. Verta paminėti, jog šis įrenginys taip pat turi ausinių lizdą bei jau įdiegtą „Android 10“ operacinės sistemos versiją.

„Realme C20“ veikimą palaikys 5000 mAh talpos baterija, kuri bus įkraunama senesnės kartos USB lizdo dėka. Pirkėjai šį išmanųjį telefoną galės įsigyti mėlynos arba juodos spalvos, o jo kaina sieks vos 86 eurus. Tiesa, bent jau kol kas šis įrenginys bus prieinamas tik Vietnamo rinkoje, o gamintojas neužsimena apie planus pademonstruoti šią naujieną kituose regionuose.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!