Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/76342/vivo-pristate-sesta-y20-serijos-modeli/spausdinti/

„Vivo“ pristatė šeštą „Y20“ serijos modelį

Publikuota: 2021-01-21 16:04
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos kompanija „Vivo“ yra puikiai žinoma ne tik dėl inovatyvių produktų, tačiau ir dėl didžiulio aktyvumo išmaniųjų telefonų rinkoje. Gamintojas kasmet pristato gausybę įvairiausių įrenginių – nuo labai pigių, iki aukščiausios klasės flagmanų. Visai neseniai, kompanijos atstovai pademonstravo jau šeštąjį „Y20“ serijos produktų.

„Vivo“ pristatė šeštą „Y20“ serijos modelį

Kinijoje buvo pademonstruotas naujasis „Vivo Y20G“ išmanusis telefonas, kuris pasižymi 6,51 colių įstrižainės LCD ekranu su HD+ raiška, o priekinėje įrenginio dalyje, nesunku pastebėti, ir asmenukėms skirtą kamerą. Pastaroji aprūpinta 8 MP raiškos vaizdo jutikliu. Žvelgiant į šios naujienos nuotraukas, nesunku pastebėti ir ganėtinai didelę briauną apatinėje ekrano dalyje, bet tikėtis kažko kito būtų sunku, mat telefonas kainuos vos 170 eurų.

Naujasis „Vivo Y20G“ veiks su „MediaTek“ sukurtu „Helio G80“ procesoriumi, o stabilų veikimą užtikrins 6 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties. Verta paminėti ir atminties kortelių palaikymą, kuris leis vidinę talpyklą praplėsti iki 1 TB. Gamintojas į naująjį savo įrenginį įdiegė „Android 11“ operacinę sistemą, kuri veiks su „FunTouch OS 11“ vartotojo sąsaja.

Išmaniojo telefono nugarėlėje rasime ir tris kameras, kartu su dvigubo tono LED blykste. Pagrindinė „Vivo Y20G“ telefono kamera pasižymės 13 MP raiškos vaizdo jutikliu, o greta rasime dvi 2 MP kameras – vienas iš jų makro, o kita – gylio sensorius. Gamintojas po galiniu dangteliu paslėpė ir 5000 mAh talpos bateriją su 18 W greituoju įkrovimu.

Kaip jau minėjome, „Y20G“ modelis kainuos maždaug 170 eurų, o pirkėjai galės pasirinkti iš juodos arba mėlynos spalvos variantų. Dar viena įdomi detalė yra ta, jog šis išmanusis telefonas buvo pagamintas Indijoje ir bent jau kol kas bus prieinamas tik šioje šalyje. Apie galimybes įsigyti šią „Vivo“ naujieną už minėtos šalies ribų – informacijos nėra.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!