Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/76293/nord-n10-5g-sulauke-atnaujinimo-kurio-dar-neturi-net-ir-oneplus-flagmanai/spausdinti/

„Nord N10 5G“ sulaukė atnaujinimo, kurio dar neturi net ir „OnePlus“ flagmanai

Publikuota: 2021-01-20 07:12
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos kompanija „OnePlus“ praėjusiais metais pristatė gausybę telefonų, o tarp jų – ir keletas pigesnių modelių. Įmonės vadovai daugelį nustebino pademonstravę „Nord“ serijos išmaniuosius telefonus, o 2021 metus pradėjo ir dar viena staigmena. Pigiausias bendrovės 5G įrenginys sulaukė programinės įrangos atnaujinimo, kurio dar negavo joks kitas „OnePlus“ produktas.

„Nord N10 5G“ sulaukė atnaujinimo, kurio dar neturi net ir „OnePlus“ flagmanai

„OnePlus Nord N10 5G“ Lietuvoje parduodamas už kiek daugiau nei 300 eurų, tačiau tai nėra priežastis kodėl šis išmanusis neturėtų gauti „Android“ naujinių. Visi šio modelio savininkai turėtų nudžiugti – įrenginius pradėjo pasiekti „OxygenOS 10.5.9“ atnaujinimas, kuris pasiūlys ir sausio mėnesio „Android“ saugumo papildinį. Pastarojo kol kas dar negavo joks kitas šios Kinijos kompanijos išmanusis.

„OxygenOS“ yra „OnePlus“ sukurta vartotojo sąsaja, kuri naudojama visuose bendrovės išmaniuose telefonuose. Ir nors anksčiau su ja buvo siejama tik geriausi atsiliepimai, tačiau pastaruoju metu gamintojas sulaukia vis daugiau vartotojų skundų. Spėjama, kad tai galėtų būti susiję su didesniu pristatytų įrenginių kiekį, o būtent dėl šios priežasties, „OnePlus“ palieka vis daugiau klaidų savo programinėje įrangoje.

Įdomu tai, jog kompanijos flagmanai, tokie kaip „OnePlus 8“, „OnePlus 8 Pro“ ir „OnePlus 8T“ vis dar naudoja 2020 metų lapkričio saugumo papildinį. Pagrindinė to priežastis – bendrovės komanda jau kuris laikas siekia ištaisyti pagrindines flagmanus liečiančias klaidas.

Kalbant apie atnaujinimą, kuris pasiekė „OnePlus Nord N10 5G“, tai jis turėtų pagerinti baterijos energijos sunaudojimą bei užtikrinti stabilesnį mobiliųjų tinklų veikimą. „OxygenOS 10.5.9“ naujinys jau turėtų būti pasiekiamas ir Lietuvoje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!