Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/76222/samsung-pristate-nauja-galaxy-a-serijos-telefona/spausdinti/

„Samsung“ pristatė naują „Galaxy A“ serijos telefoną

Publikuota: 2021-01-15 09:52
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Visai neseniai buvo pademonstruotas ir naujasis „Samsung Galaxy A32 5G“ išmanusis, kuris dar labiau praplėtė gamintojo vidutinės klasės įrenginių asortimentą.

Naujasis „Samsung“ išmanusis pasižymi 6,5 colių įstrižainės ekranu su HD+ raiška, o viršutinėje ekrano dalyje rasime ir vandens lašo formos išpjovą, kur įmontuota 13 MP kamera asmenukėms. Tiesa, be pakankamai žemos ekrano raiškos, turėtų užkliūti ir naudojama ekrano technologija. „Samsung“ nusprendė nenaudoti nei AMOLED, nei IPS matricos, ir vietoje to, mes randame TFT ekraną.

„Samsung“ pristatė naują „Galaxy A“ serijos telefoną

Ekranas turėtų būti didžiausias šio „Samsung“ produkto nusivylimas, tačiau gamintojas pasirūpino kaip pateisinti tokį sprendimą. „Galaxy A32 5G“ modelis veikia su „MediaTek Dimensity 720“ procesoriumi bei pasižymi 5G palaikymu, o taip pat turi pasirinktinai 4 GB, 6 GB arba 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti ir atminties kortele. Šio išmaniojo telefono nugarėlėje – net keturios kameros.

„Samsung Galaxy A32 5G“ naudoja pagrindinę kamerą su 48 MP raiškos vaizdo jutikliu, o greta rasime 8 MP plataus kampo, 5 MP makro bei 2 MP gylio sensorius. Verta paminėti ir tai, jog gamintojas šoninėje įrenginio briaunoje įmontavo pirštų antspaudų jutiklį, o po galiniu dangteliu slepiasi 5000 mAh talpos baterija su 15W greituoju įkrovimu. Pirkėjams turėtų patikti ir spalvinės opcijos, kurių turėsime keturias – tai juoda, balta, mėlyna ir violetinė.

Pranešama, jog pigiausias „Galaxy A32 5G“ telefono modelis turėtų kainuoti maždaug 280 eurų. Kaip jau minėjome teksto pradžioje, šis išmanusis bus skirtas Europos rinkai ir mūsų parduotuvių lentynas turėtų pasiekti jau vasario 12 dieną.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!