Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/76202/ces-2021-parodos-metu-lg-paslapcia-pademonstravo-savo-naujausia-sedevra/spausdinti/

CES 2021 parodos metu LG paslapčia pademonstravo savo naujausią šedevrą

Publikuota: 2021-01-14 07:06
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Pirmadienį prasidėjo bene didžiausia technologijų paroda pasaulyje „CES 2021“ (ang. Consumer Electronics Show). Įprastai renginys vyksta Las Vegase, tačiau šiemet ypatingo technologijų gerbėjų ir entuziastų dėmesio susilaukianti paroda perkelta į virtualią erdvę.

CES 2021 parodos metu LG paslapčia pademonstravo savo naujausią šedevrą

Jau pirmąją dieną netrūko įdomių pristatymų, o taip pat ir spaudos konferencijų, tačiau išmaniųjų telefonų entuziastų akys turėjo užkliūti už to ką pademonstravo Pietų Korėjos milžinė LG. Šios bendrovės spaudos konferencija prasidėjo savotišku anonsu, kuris iš esmės patvirtino tai, jog gamintojas jau kuris laikas ruošia susukamą išmanųjį telefoną.

Kaip galite matyti iš aukščiau esančios iliustracijos, spaudos konferencija prasidėjo žvelgiant į išmanųjį telefoną, tačiau vėliau jo ekranas staiga pradeda kilti į viršų. Ir jeigu iš pradžių tai gali pasirodyti kaip puikus vizualinis sprendimas pagyvinti konferenciją, tai jos pabaigoje atskleidžiamos visos kartos.

LG atstovui atsisveikinus su žiūrovais, vaizdas ir vėl perkeliamas į sceną, kur žmogus laiko išmanųjį telefoną. Šįsyk ekranas mažėja, o pačioje pabaigoje pasirodo ir daugeliui entuziastų jau girdėtas pavadinimas – „LG Rollable“. Kalbos apie tokį įrenginį buvo pasirodžiusios dar praėjusių metų pabaigoje, o dabar akivaizdu, kad tai nebuvo tiesiog gandai ir LG išties ruošia tokį produktą.

Deja, tačiau nei spaudos konferencijos metu, nei po jos, nebuvo atskleistos jokios šio telefono savybės. Nepaisant to, internete dar prieš naujus metus buvo pasirodžiusios galimos „LG Rollable“ specifikacijos. Primename, jog tuomet buvo skelbiama, jog Pietų Korėjos milžinė ketina panaudoti „Qualcomm Snapdragon 888” lustą, 16 GB operatyviosios (RAM) atminties ir 4200 mAh bateriją. Vien tai leidžia spėti, jog šis LG šedevras bus labai brangus.

Verta paminėti ir tai, jog LG tikrai nėra vienintelė, ruošianti tokio tipo prietaisą. „Oppo“ neseniai pristatė „X 2021“ koncepcinį telefoną su būtent šia ekrano technologija bei netgi išleido specialų demonstracinį vaizdo įrašą, kuriame įrenginys savo naujoviškumu tiesiog atima kvapą. Be to, „Samsung“ ir „TCL“ taip pat nemiega – abi kompanijos savo sąskaitoje turi net po kelis patentus, susijusius su susukamais ekranais.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!