Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/76172/realme-pristate-nauja-vidutinioka-realme-v15-5g/spausdinti/

„Realme“ pristatė naują vidutinioką „Realme V15 5G“

Publikuota: 2021-01-12 17:22
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Denas Rubliauskas
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Internete jau kuris laikas sklandė gandai, jog „Realme“ ruošia nauja vidutinės klasės išmanųjį telefoną, o dabar jis jau ir oficialiai pristatytas. Kuris laikas buvo galima girdėti įvairių gandų apie „Realme V15 5G“, kuris dar žinomas kaip „Realme Koi“, o nuo šiol visos šios kalbos – patvirtintos oficialiai.

„Realme“ pristatė naują vidutinioką „Realme V15 5G“

Naujasis „Realme V15 5G“ – vidutinės klasės įrenginys, tačiau kai kurios jo savybės gali ir nustebinti. Išmanusis telefonas naudoja 6,4 colių įstrižainės „Super AMOLED“ ekraną su Full HD+ raiška. Priekinėje naujojo modelio pusėje turime ir mažą iškarpą, kurioje yra 16 MP asmenukėms skirta kamera. Nugarėlėje – trigubas kamerų modulis, kur visos kameros išdėstytos vertikaliai. Čia mes rasime 64 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, 8 MP plataus spektro kamera bei 2 MP makro jutiklis.

„Realme V15 5G“ naudoja „MediaTek Dimensity 800U“ procesorių, kuris palaiko 5G ryšį. Pirkėjai taip pat galės pasirinkti vieną iš dviejų atminties variantų – pigesnis modelis turės 6 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties, o brangesnis modelis turės kiek daugiau operatyviosios atminties – 8 GB. Telefone naudojama 4310 mAh baterija, kuri, palyginus su kitais vidutinės klasės įrenginiais, nėra pati didžiausia. Kaip bebūtų, tai turėtų kompensuoti 50W greitasis įkrovimas.

Be skirtingų atminties variantų, pirkėjai galės pasirinkti ir skirtingus spalvinius variantus, kurie atrodo itin patraukliai. „Realme“ pasiūlys „Koi“ spalvinį variantą, kurį susidaro geltonos ir purpurinės spalvos, „Mirror Lake“ - žydros dangaus spalvos ir baltos, ir galiausiai turime „Crescent Silver, kuri atrodo kiek labiau šabloniška ir yra sidabrinė.

Pranešama, kad „Realme V15 5G“ prekyboje pasirodys jau sausio 15 dieną, o pradinė jo kaina turėtų siekti maždaug 189 eurus už bazinį modelį. Tiesa, bent jau kol kas išmanusis telefonas bus prieinamas tik Kinijos rinkoje, o daugiau informacijos apie jo įsigijimo galimybes kituose regionuose – nėra.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!