Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/7616/dualphone-3088-pirmasis-pasaulyje-skype-telefonas-kuris-nereikalauja-kompiuterio/spausdinti/

„DUALphone 3088“ - pirmasis pasaulyje „Skype“ telefonas, kuris nereikalauja kompiuterio

Publikuota: 2007-04-12 17:08
Tematika: Telekomunikacijos
Inf. šaltinis: RTX Products A/S

Danijos įmonė „RTX Products A/S“ pristatė naują „Skype“ telefoną - „DUALphone 3088“, kuris nereikalauja kompiuterio. „DUALphone 3088“ galima naudoti vietoje įprasto telefono ir kaip „Skype“ telefoną. Šį belaidį telefoną tereikia prijungti prie interneto ir fiksuoto telefono linijos.

CEBIT parodoje pristatytas stilingasis „DUALphone 3088“ yra pirmasis pasaulyje belaidis „Skype“ telefonas, kuriuo galima skambinti nemokamai per „Skype“ visiems „Skype“ vartotojams bei į laidinius telefonus, tiek per „SkypeOut“, tiek per fiksuoto ryšio telefoną. Šis telefonas turi spalvotą ekraną, konferencinių pokalbių funkciją, galimybę naršyti po „Skype“ kontaktų sarašą ir matyti skambučių istoriją, bei pasižymi ypatingai gera pokalbių garso kokybe. Šis telefonas buvo sukurtas Danijos įmonėje „RTX Products A/S“, todėl jis pasižymi ypač patraukliu skandinavišku dizainu bei labai gera kokybe.

„RTX Products A/S“ - „DUALphone 3088“

„DUALphone 3088“ yra nedidelis, funcionalus ir ypač paprastai valdomas. Jį patogu naudoti tiek namuose, tiek biure – o svarbiausia tai, jog kompiuteris yra nereikalingas – NO PC!

Nuo šiol, norint paskambinti interneto vartotojams, nereikia turėti specialios įrangos ar kompiuterių su greita interneto prieiga. Su „DUALphone 3088“:

  • Galėsite paskambinti 171 milijonui „Skype“ vartotojų visame pasaulyje;
  • Nebus taikomi mėnesio, abonentiniai, paslaugos įjungimo ir kiti mokesčiai;
  • Naudositės itin žemais pokalbių tarifais.
‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!