Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/76080/xiaomi-bedos-su-atnaujinimais-nesibaigia-dar-vieno-telefono-turetojai-turetu-neskubeti/spausdinti/

„Xiaomi“ bėdos su atnaujinimais nesibaigia: dar vieno telefono turėtojai turėtų neskubėti

Publikuota: 2021-01-05 17:13
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu
„Xiaomi“ bėdos su atnaujinimais nesibaigia: dar vieno telefono turėtojai turėtų neskubėti

Daugelis išmaniųjų telefonų naudotojų, ypatingai tie, kurie turi „Android“ įrenginius, su nekantrumu laukia programinės įrangos naujinių. Šią operacinę sistemą naudojančių telefonų naujiniai atkeliauja skirtingu laiku, o tai priklauso nuo prietaiso gamintojo. Tačiau tai kas turėtų tapti puikiomis naujienomis, gali tapti ir bloga patirtimi.

Kinijos kompanija „Xiaomi“ visai neseniai išleido „Android 11“ atnaujinimą, kuris atkeliavo į „Xiaomi Mi A3“ išmanųjį telefoną. Tačiau tikrai ne visiems šio modelio turėtojams atnaujinimas tapo galimybe išbandyti naujas funkcijas ar patikrinti pagėrėjusį telefono veikimą.

Jeigu Jūs turite „Xiaomi Mi A3“ išmanųjį telefoną – rekomenduojame neskubėti su „Android 11“ operacinės sistemos atnaujinimu. Gamintojas kol kas nėra pateikęs jokių komentarų dėl šios situacijos, tačiau net neabejojama, kad veikiantis naujinys turėtų pasirodyti už keletos dienų.

Primename, kad „Mi A3“ modelis išleidimo metu buvo parduodamas su „Android 9“ operacinės sistemos versija, o vėliau sulaukė ir „Android 10“ naujinio. „Android 11“ turėtų būti paskutinė šios platformos versija, kuri bus pateikta telefonų turėtojams, tačiau jie dar kuris laikas gaus ir saugumo naujinius.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!