Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/75592/pristatytas-itin-pigus-moto-e7-telefonas/spausdinti/

Pristatytas itin pigus „Moto E7“ telefonas

Publikuota: 2020-11-26 17:17
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Pastaruoju metu vis aktyviau išmaniųjų telefonų rinkoje besireiškianti kompanija „Motorola“ pristatė pigų produktą, kuris netrukus bus pasiekiamas Europoje. Antradienį, buvo pademonstruotas naujasis „Moto E7“ modelis, kurio kaina sieks vos 119,99 euro, o prekyboje jis turėtų pasirodyti jau artimiausiu metu.

Pristatytas itin pigus „Moto E7“ telefonas

Biudžetinės klasės „Motorola Moto E7“ pasižymi 6,5 colių įstrižainės ekranu su HD+ raiška, o viršutinėje jo dalyje nesunku pastebėti ir vandens lašo formos išpjovą, kur įmontuota 5 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera. Išmanusis telefonas veiks su „MediaTek Helio G25“ procesoriumi, o taip pat turės 2 GB operatyviosios (RAM) bei 32 GB vidinės atminties, kurią dar bus galima praplėsti ir atminties kortele.

Išmaniojo telefono nugarėlėje rasime dvi kameras. Pagrindinė „Moto E7“ modelio kamera turės 48 MP raiškos vaizdo jutiklį, o greta rasime 2 MP makro kamerą. „Motorola“ šį savo produktą taip pat aprūpino filmavimo galimybėmis HD ir Full HD raiška su 30 kadrų per sekundę. Įrenginio nugarėlėje nesunku pastebėti ir pirštų antspaudų jutiklį, kuris papuoštas gamintojo logotipu. Toks sprendimas – vizitinė „Motorola“ kortelė, kuri naudojama kone kiekviename kompanijos telefone.

Naujojo „Motorola Moto E7“ modelio veikimą palaikys 4000 mAh talpos baterija, o gamintojo teigimu, pilno įkrovimo pakaks iki 36 valandų naudojimuisi. Gamintojas į šį telefoną taip pat įdiegė „Android 10“ operacinės sistemos versiją, o žaidimų mėgėjai čia ras ir „HyperEngine“ technologiją, kuri užtikrins sklandų žaidimų veikimą.

Kaip jau minėjome, šis išmanusis telefonas kainuos vos 119,99 euro, o prekyboje turėtų pasirodyti jau artimiausiu metu. Tiesa, „Motorola Moto E7“ taip pat turės ir ausinių lizdą, kas vis dar yra ganėtinai įprasta tokio tipo produktuose, o pirkėjai galės rinktis iš kelių spalvinių teleofno variantų - mėlynos, žalsvos ir pilkos.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!