Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/75590/samsung-pristate-du-naujus-galaxy-a-serijos-telefonus/spausdinti/

„Samsung“ pristatė du naujus „Galaxy A“ serijos telefonus

Publikuota: 2020-11-26 07:00
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Didžiausias išmaniųjų telefonų gamintojas pasaulyje „Samsung“ per pastaruosius keletą metų gerokai sustiprino savo pozicijas biudžetinės ir vidutinės klasės segmente. Neabejotinai daugiausiai įtakos tam turėjo gerokai išplėsta „Galaxy A“ serija, kuri dabar buvo papildyta dar dviem, itin pigiais, modeliais.

„Samsung“ pristatė du naujus „Galaxy A“ serijos telefonus

„Samsung“ pristatė „Galaxy A12“ ir „Galaxy A02s“ modelius, o pirmasis jų yra dar šių metų kovą pademonstruoto „Samsung Galaxy A11“ įrenginio atnaujinimas. Tuo tarpu „Samsung Galaxy A02s“ yra atnaujintas „Galaxy A01“ telefono, kuris buvo pristatytas praėjusių metų gruodį, variantas. Abu šie išmanieji telefonai kainuos mažiau nei 200 eurų, praneša „GSMArena“.

Naujasis „Samsung Galaxy A12“ pasižymės 6,5 colių įstrižainės ekranu su HD+ raiška, o viršutinėje jo dalyje – nedidelė vandens lašo formos išpjova, kur įmontuota 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera. Įrenginio veikimu rūpinsis „MediaTek Helio P35“ procesorius.

Išmaniojo telefono nugarėlėje rasime keturias kameras – pagrindinė jų naudos 48 MP raiškos vaizdo jutiklį, o greta rasime 5 MP plataus kampo, bei du 2 MP raiškos vaizdo jutiklis – pirmasis makro, o antrasis gylio. Po kamerų kvadratu gamintojas taip pat įmontavo LED blykstę. Viena įspūdingiausių „Galaxy A12“ modelio savybių – 5000 mAh talpos baterija su 15W greituoju įkrovimu.

„Samsung“ į šį įrenginį taip pat įdiegė „Android 10“ operacinės sistemos versiją, o šoninėje telefono briaunoje rasime ir pirštų antspaudų jutiklį. Pirkėjai galės rinktis iš trijų spalvinių variantų – tai mėlynos, juodos arba raudonos. „Samsung Galaxy A12“ su 64 GB vidinės atminties turėtų kainuoti 179 eurus, o 128 GB talpos atmintine pasižymintis variantas bus parduodamas už 199 eurus.

Antrasis išmanusis telefonas taip pat turės 6,5 colių įstrižainės ekraną su HD+ raiška. „Galaxy A02S“ ekrano viršuje – nedidelė vandens lašo formos išpjova su 5 MP kamera asmenukėmis. Šio įrenginio veikimu rūpinsis „Qualcomm Snapdragon 450“ procesorius su 3 GB operatyviosios (RAM) bei 32 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti atminties kortele.

Kaip galite matyti iš nuotraukų, ši „Samsung“ naujiena turi tris kameras nugarėlėje, o pagrindinė jų pasižymės 13 MP raiškos vaizdo jutikliu. Greta rasime 2 MP makro bei tokios pačios raiškos gylio jutikliį. „Samsung Galaxy A02S“ veikimą palaikys 5000 mAh talpos baterija su 15W greituoju įkrovimu. Pirkėjai galės rinktis tarp balto ir juodo modelio, o norintys įsigyti šį telefoną – turės sumokėti maždaug 150 eurų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!