Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/75530/redmi-note-serijos-telefonu-pardavimai-pasieke-ispudinga-riba/spausdinti/

„Redmi Note“ serijos telefonų pardavimai pasiekė įspūdingą ribą

Publikuota: 2020-11-21 19:13
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos kompanija „Xiaomi“, kartu su savo dukterine įmone „Redmi“, kasmet pristato daugybę įvairiausių išmaniųjų telefonų. Neabejotinai daugiausia dėmesio sulaukia vidutinės klasės bendrovių produktai, o tarp jų – „Redmi Note“ serijos telefonai. „Xiaomi“ pasidalino išsamesne pardavimų statistika.

„Redmi Note“ serijos telefonų pardavimai pasiekė įspūdingą ribą

Pranešama, kad pasaulinėje rinkoje „Redmi Note“ serijos išmanieji telefonai buvo parduoti daugiau nei 140 mln. kartų. Praėjusių metų spalį „Redmi“ džiaugėsi pardavusi 100 mln. šių vidutinės klasės produktų, o kovą šis skaičius jau siekė 110 mln. Tai reiškia, kad nuo kovo mėnesio iki birželio mėnesio buvo parduota dar maždaug 30 mln. telefonų.

Kaip skelbia rinkos tyrimų agentūra „Omdia“, „Redmi Note 8“ serijos išmanieji telefonai užėmė antrąją vietą tarp geriausiai parduodamų įrenginių pirmoje 2020 metų pusėje. Primename, kad šią seriją sudaro trys modeliai – tai „Redmi Note 8“, „Note 8T“ ir „Note 8 Pro“. Tačiau tai nėra naujausi „Redmi“ vidutinės klasės produktai.

„Redmi“ dar šių metų kovo mėnesį pristatė ir naujuosius „Redmi Note 9“ serijos produktus, tačiau bent jau kol kas jų pardavimo statistika nėra pateikiama. Internete jau kuris laikas sklando kalbos ir apie netrukus pasirodančius „Note 10“ serijos produktus, o taip pat ir pirmuosius „Redmi Note“ serijos įrenginius su 5G ryšio palaikymu. Pastarasis pristatymas numatytas jau lapkričio 24 dieną.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!