Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/75412/i-europa-atkeliauja-naujas-honor-telefonas-honor-x10-lite/spausdinti/

Į Europą atkeliauja naujas „Honor“ telefonas „Honor X10 Lite“

Publikuota: 2020-11-12 15:51
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos milžinės „Huawei“ dukterinė įmonė „Honor“ prieš maždaug dvi savaites pademonstravo naująjį „Honor X10 Lite“ išmanųjį telefoną. Tiesa, tuomet ši naujiena buvo anonsuota Rusijos ir Saudų Arabijos rinkose, tačiau dabar atkeliauja ir į Europą.

Į Europą atkeliauja naujas „Honor“ telefonas „Honor X10 Lite“

Pranešama, kad šis vidutinės klasės „Honor“ išmanusis telefonas atkeliauja į Prancūzijos ir Vokietijos rinkas, o netrukus turėtų būtų pasiekiamas ir kitose šalyse. „Honor X10 Lite“ kainuos maždaug 229,99 euro, tačiau informacijos apie jo pasirodymą Lietuvoje kol kas nėra.

Visų pirma, naujasis „Honor 10X Lite“ pasižymi 6,67 colių įstrižainės LCD ekranu, o viršutinėje šio ekrano dalyje, per vidurį, nesunku pastebėti ir nedidelį kameros apskritimą. Čia gamintojas įmontavo asmenukių kamerą, kuri pasižymi 8 MP raiškos vaizdo jutikliu. „Honor“ naujiena veiks su „Kirin 710“ lustu.

Sklandų šio išmaniojo veikimą užtikrins 4 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties, kurią dar bus galima praplėsti ir atminties kortele. Nors „Honor 10X Lite“ ir veikia su „Android 10“ operacine sistema bei „Magic UI 3.1“ vartotojo sąsaja, tačiau nesunku nuspėti ir tai, jog telefone nerasime „Google“ paslaugų paketo. Tai jau turėjo tapti įprasta visiems „Huawei“ ir „Honor“ pirkėjams.

„Honor“ naujienos nugarėlėje rasime ir keturias kameras, o pagrindinė jų pasižymi 48 MP raiškos vaizdo jutikliu. Greta jos įmontuota 8 MP plataus kampo kamera bei du 2 MP raiškos vaizdo jutikliai – vienas jų gylio, o kitas makro objektyvas. Visos šios kameros įmontuotos stačiakampyje, kuris nesunkiai pastebimas kairiajame telefono nugarėlės kampe.

Verta paminėti ir tai, jog gamintojas šoninėje briaunoje įmontavo pirštų antspaudų jutiklį, įrenginys įkraunamas naudojant USB-C lizdą, o po galiniu dangteliu paslėpta ir 5000 mAh talpos baterija. „Honor 10X Lite“ taip pat pasižymi 22,5W greituoju įkrovimu.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!