Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/75358/nebrangiu-5g-telefonu-bumas-tesiasi-nauja-produkta-pristate-ir-zte/spausdinti/

Nebrangių 5G telefonų bumas tęsiasi: naują produktą pristatė ir ZTE

Publikuota: 2020-11-09 10:51
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos kompanija ZTE pristatė naują išmanųjį telefoną. Nors naujasis „Blade 20 5G“ ir labai panašus į kiek anksčiau pristatė „Blade A7s 2020“ modelį, tačiau techninės jo galimybės – skirtingos. Ši bendrovės naujiena turėtų patraukti dėmesį tų, kurie ieško nebrangaus, tačiau kokybiško produkto.

Nebrangių 5G telefonų bumas tęsiasi: naują produktą pristatė ir ZTE

Visų pirma, išmanusis telefonas turi 6,52 colių įstrižainės IPS LCD ekraną su HD+ raiška. „ZTE Blade 20 5G“ veikimu rūpinasi „MediaTek Dimensity 720“, bei kaip jau iš pavadinimo galima suprasti, naujasis jų produktas palaikys 5G ryšį. Kompanija teigia, kad šiam modeliui bus naudojama nauja aušinimo technologija, kuri neleis procesoriui perkaisti.

Sklandžiu šio išmaniojo telefono veikimu rūpinsis 6 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties. Ganėtinai įdomu tai, jog ZTE atstovai taip ir neatskleidė ar įrenginys palaikys atminties korteles. „Blade 20 5G“ taip pat turės 4000 mAh talpos bateriją, o telefonas pirkėjus pasieks su jau įdiegta „Android 10“ operacinės sistemos versija bei „MiFavor 10.5“ vartotojo sąsaja.

ZTE į savo naujojo įrenginio nugarėlę įmontavo trigubą kamerą, o pagrindinė jų pasižymės 16 MP raiškos vaizdo jutikliu. Greta rasime 8 MP plataus kampo bei 2 MP gylio sensorius. Tiesa, dar nepaminėjome ir 8 MP raiškos vaizdo jutiklio, kuris įmontuotas asmenukių kameroje. Pastaroji, nesunkiai pastebima vandens lašo formos išpjovoje. „ZTE Blade 20 5G“ nugarėlėje taip pat turi ir pirštų antspaudų jutiklį.

Pirkėjai naująjį ZTE išmanųjį telefoną galės rinktis iš dviejų spalvų – tai pilkos arba mėlynos. Kalbant apie šio produkto kainą, tai ji turėtų patraukti dėmesį tų, kurie ieško nebrangaus telefono. Pranešama, kad naujasis „Blade 20 5G“ modelis kainuos maždaug 189 eurus.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!