Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/75232/huawei-paskelbe-treciojo-2020-metu-ketvircio-rezultatus/spausdinti/

„Huawei“ paskelbė trečiojo 2020 metų ketvirčio rezultatus

Publikuota: 2020-10-29 14:44
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Tarptautinė technologijų bendrovė „Huawei“ paskelbė pirmųjų trijų 2020 metų ketvirčių finansinius rezultatus. Per šį laikotarpį kompanijos pajamos sudarė 671,3 milijardo Kinijos juanių (84,62 milijardo eurų) ir buvo 9,9 proc. didesnės, nei tuo pačiu laiku pernai. Bendrovės pelno marža per pirmuosius tris 2020 metų ketvirčius siekė 8,0 proc., o finansiniai šio laikotarpio rezultatai iš esmės pateisino lūkesčius.

„Huawei“ paskelbė trečiojo 2020 metų ketvirčio rezultatus

Pasauliui kovojant su COVID–19 pandemija, „Huawei“ tarptautinė tiekimo grandinė patiria intensyvų spaudimą, o gamyba ir veikla susiduria su dideliais iššūkiais. Kompanija daro viską, kad surastų problemų sprendimus, išliktų ir judėtų į priekį bei išpildytų savo įsipareigojimus klientams ir tiekėjams.

„Huawei“ ir toliau išnaudos savo informacinių ir ryšių technologijų (IRT) stipriąsias puses, tokias kaip dirbtinis intelektas (DI), debesija, 5G ir kompiuterija, kartu su partneriais siekdama pasiūlyti scenarijais paremtus sprendimus, kurti pramonėje pritaikomas technologijas ir atskleisti 5G tinklų vertę. „Huawei“ tikslas – padėti įmonėms plėsti savo verslą ir padėti vyriausybėms sustiprinti vietinę pramonę, pasitarnauti gyventojams ir pagerinti bendrą valdymą.

IRT tapo modernios visuomenės pagrindu ir pagrindine tvaraus socialinio, ekonominio bei aplinkosauginio augimo varomąja jėga. „Huawei“ tiki, kad greitas ir sveikas šios industrijos vystymasis priklausys nuo atviro bendradarbiavimo ir abipusio pasitikėjimo visoje pramonėje. Dėl šios priežasties „Huawei“, pasitelkdama inovatyvias IRT, toliau glaudžiai dirbs su savo tarptautiniais partneriais, savo klientams kurdama didesnę vertę, nepaisant sudėtingos dabartinės kompanijos situacijos. Bendrovė ir toliau prisidės prie reagavimo į pandemiją, ekonomikos augimo ir socialinės pažangos.

Šie finansiniai duomenys yra neaudituoti skaičiai, surinkti laikantis Tarptautinių finansinių ataskaitų teikimo standartų reikalavimų. Valiutos kursas 2020 metų spalio pabaigoje 1 euras = 7,93 Kinijos juanio.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!