Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/75081/htc-pristate-nebrangu-telefona-su-gausybe-kameru-ir-talpia-baterija/spausdinti/

HTC pristatė nebrangų telefoną su gausybe kamerų ir talpia baterija

Publikuota: 2020-10-20 09:50
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Taivano kompanija HTC dar birželio mėnesį pristatė „Desire 20 Pro“ išmanųjį telefoną, o kartu su juo debiutavo ir pirmasis įmonės 5G telefonas – „HTC U20 5G“. Nors gamintojas nėra itin aktyvus išmaniųjų rinkoje, tačiau dabar pristato ir dar vieną naujieną – „HTC Desire 20 Plus“.

„HTC Desire 20 Plus“

Naujasis HTC produktas pasižymi 6,5 colių įstrižainės ekranu su HD+ raiška, o viršutinėje jo dalyje rasime ir nedidelę, vandens lašo formos, ekrano išpjovą. „Desire 20 Plus“ išmanusis veiks su „Qualcomm Snapdragon 720G“ procesoriumi bei turės 6 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties, kurią dar bus galima praplėsti ir atminties kortele.

Gamintojas šio išmaniojo telefono nugarėlėje įmontavo keturias kameras, o pagrindinė jų pasižymi 48 MP raiškos vaizdo jutikliu su f/1.8 diafragma. „HTC Desire 20 Plus“ taip pat turi 5 MP plataus kampo, 2 MP makro kameras, o ketvirtoji – 5 MP jutiklis, skirtas nuotraukos gylio nustatymui. HTC naujienos nugarėlėje nesunku pastebėti ir dvigubo tono LED blykstę, o taip pat ir pirštų antspaudų jutiklį.

Skelbiama, jog naujasis „Desire 20 Plus“ išmanusis telefonas turės 5000 mAh talpos bateriją su „Quick Charge 4.0“ greito įkrovimo technologija. Verta paminėti, jog įrenginys palaikys dvi SIM korteles, „Bluetooth 5.0“, NFC, o taip pat turės ir ausinių lizdą, kas daugeliui vis dar išlieka privalumu. HTC į savo naująjį produktą įdiegė „Android 10“ operacinės sistemos versiją.

„HTC Desire 20 Plus“ bus parduodamas oranžinės ir juodos spalvų, o pirkėjai šį telefoną galės įsigyti už maždaug 250 eurų. Tiesa, bent jau kol kas jis bus prieinamas tik Taivane, tačiau atsižvelgiant į HTC tendencijas, jau visai netrukus jį galime pamatyti ir Europoje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!