Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/74960/samsung-pristate-naujaji-galaxy-f41/spausdinti/

„Samsung“ pristatė naująjį „Galaxy F41“

Publikuota: 2020-10-12 07:13
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Internete jau kelias savaites netilo kalbos apie Pietų Korėjos milžinės „Samsung“ kuriamą naująjį „Galaxy F41“ išmanųjį telefoną, o dabar jis buvo pristatytas oficialiai. Didelė baterija, dailus ekranas ir labai patraukli kaina – tai yra trys pagrindinės šio įrenginio savybės su kuriomis gamintojas tikisi užkariauti pirkėjų širdis.

„Samsung“ pristatė naująjį „Galaxy F41“

Naujasis „Galaxy F41“ modelis pasižymi 6,4 colių įstrižainės Super AMOLED ekranu su Full HD+ raiška. Viršutinėje šio įrenginio dalyje – nedidelė vandens lašo formos išpjova, kur gamintojas įmontavo 32 MP raiškos asmenukių kamerą. „Samsung“ su šia naujiena tikisi užkariauti jaunimo gretas, o už tai siūlo išties solidžias specifikacijas.

Išmanusis telefonas veikia su „Exynos 9611“ procesoriumi bei turi 6 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties. Būtina paminėti ir tai, jog „Samsung Galaxy F41“ turi trigubą SIM kortelių lizdą, kur galima sutalpinti ne tik dvi SIM korteles, bet ir atminties kortelę. Šio įrenginio nugarėlėje rasime tris kameras.

„Samsung Galaxy F41“ telefono pagrindinė kamera aprūpinta 64 MP raiškos vaizdo jutikliu, o kitos dvi kameros turi 5 MP raiškos jutiklį asmenukėms bei 8 MP plataus kampo jutiklį. Šiame įrenginyje rasime ir „Single Take“ funkcija, kuri leis vienu paspaudimu užfiksuoti 7 nuotraukas ir 3 vaizdo įrašus, o tai leis Jums pasirinkti tinkamiausią kadrą iš tos pačios situacijos.

Gamintojas išmanųjį telefoną aprūpino 6000 mAh talpos baterija su 15W greituoju įkrovimu. Ir nors baterijos talpa yra išties nemaža, tačiau įkrovimo galimybės gali kiek ir nuvilti. Pilnas šio akumuliatoriaus įkrovimas truks maždaug dvi valandas ir 40 minučių. Pirkėjai naująjį „Galaxy F41“ galės įsigyti žalios, mėlynos arba juodos spalvos, o jo telefono kaina sieks maždaug 210 eurų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!