Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/74922/poco-pristate-pigiausia-savo-telefona-poco-c3/spausdinti/

„Poco“ pristatė pigiausią savo telefoną „Poco C3“

Publikuota: 2020-10-08 16:47
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos kompanijos „Xiaomi“ dukterinė įmonė „Poco“ pristatė pigiausią savo išmanųjį telefoną. Kaip ir buvo tikėtasi, Indijoje pademonstruotas „Poco C3“, kurio kaina nesiekia nė 100 eurų. Pažvelgus į šią naujieną, nesunku suprasti ir tai, jog „Poco“ siekia konkuruoti su kito Kinijos gamintojo, „Realme“, biudžetinės klasės produktais.

„Poco“ pristatė pigiausią savo telefoną „Poco C3“

Naujasis „Poco“ pasižymi 6,53 colių įstrižainės ekranu su HD+ raiška bei 20:9 kraštinių santykiu. Nesunku pastebėti ir vandens lašo išpjovą, kurioje gamintojas įmontavo asmenukių kamerą su 5 MP raiškos vaizdo jutikliu. Deja, tačiau „Poco C3“ neturi jokio pirštų antspaudų jutiklio – jo nerasime nei po ekranu, nei nugarėlėje, o taip pat ir įjungimo mygtuke jis nėra integruotas.

„Poco C3“ veiks su „MediaTek Helio G35“ procesoriumi, o pirkėjai galės pasirinkti iš dviejų atminties konfigūracijų. Pigesnis modelis turės 3 GB operatyviosios (RAM) bei 32 GB vidinės atminties, o kiek brangesnis variantas suteiks Jums 4 GB RAM bei 64 GB vidinę talpyklą. Išmanųjį telefoną energija aprūpins 5000 mAh talpos baterija su 10W greituoju įkrovimu.

Pigioji „Poco“ naujiena taip pat turės ir trigubą kamerą nugarėlėje, kurią sudarys pagrindinė kamera su 13 MP raiškos vaizdo jutikliu, o greta jos – 2 MP makro bei 2 MP gylio jutikliai. Nesunku pastebėti, kad visos kameros įmontuotos nedideliame kvadrate nugarėlėje, o su jomis – ir LED blykstė. Verta paminėti ir tai, jog įrenginys bus parduodamas su jau įdiegta „Android 10“ operacinės sistemos versija, o taip pat ir „Poco Clean Experience“ vartotojo sąsaja, kuri sukurta pagal „MIUI 12“.

Naujasis „Poco C3“ bus prieinamas Indijos rinkoje, o apie jo pasirodymą kituose regionuose kol kas nėra skelbiama. Pigiausias šio išmaniojo telefono modelis kainuos maždaug 87 eurus, o norintys įsigyti variantą su daugiau atminties turės sumokėti maždaug 104 eurus.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!