Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/74735/dar-vienas-sulenkiamas-telefonas-royole-pademonstravo-antraji-savo-bandyma/spausdinti/

Dar vienas sulenkiamas telefonas: „Royole“ pademonstravo antrąjį savo bandymą

Publikuota: 2020-09-25 14:48
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Praėjusiais metais prasidėjusi sulenkiamų išmaniųjų telefonų mada – ir toliau tęsiasi. Šiai dienai neabejotinas šio segmento lyderis yra „Samsung“, tačiau ir daugelis kitų gamintojų vis garsiau kalba apie savo planus, o tuo pačiu ir pristato naujus variantus. Viena tokių kompanijų – „Royole“, kuri pernai tapo pirmąja, pristačiusia tokio tipo įrenginį.

Dar vienas sulenkiamas telefonas: „Royole“ pademonstravo antrąjį savo bandymą

2019 metų pradžioje „Royole“, Las Vegase vykusioje CES parodoje, pademonstravo pirmąjį savo sulenkiamą telefoną „Royole FlexPai“, kuris iškart susilaukė nemažai technikos entuziastų dėmesio. Nors pirmas kompanijos blynas ir buvo kiek prisvilęs, tačiau gamintojas vietoje nestovėjo ir prieš keletą dienų pristatė gerokai patobulintą „Royole FlexPai 2“ modelį.

Naujasis „FlexPai 2“ išties yra rimtas pirmojo modelio atnaujinimas. Pirmieji ryškūs pokyčiai matomi vien tik žvelgiant į šio įrenginio ekraną. Gamintojo teigimu, jiems pavyko sumažinti bendrą prietaiso storį ir dabar sulenkus šį telefoną jo storis yra 40 proc. mažesnis nei anksčiau, o taip pat tarp ekrano nebelieka tarpo.

Išmanusis telefonas pasižymi 7,8 colių įstrižainės sulenkiamu ekranu su 1920 x 1440 raiška. Sulenkus vartotojai galės naudotis pagrindiniu 5,5 colių arba antriniu 5,4 colių įstrižainės ekranu. Kaip ir buvo skelbiama anksčiau, „Royole FlexPai 2“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 865“ procesoriumi bei turės 8 GB arba 12 GB operatyviosios (RAM) bei atitinkamai 256 GB arba 512 GB vidinės atminties. Deja, tačiau šis flagmanas nepalaikys atminties kortelių, tačiau turi integruotą 5G modemą.

Didelių pokyčių sulaukė ir „FlexPai 2“ kameros, o šįsyk čia rasime net keturias jų. Pagrindinė kamera naudos 64 MP raiškos vaizdo jutiklį, o greta jos – 16 MP plataus kampo jutiklis, 8 MP teleobjektyvas bei 32 MP kamera, kuri specialiai skirta asmenukėms fiksuoti. Išmaniojo telefono veikimą palaikys 4450 mAh talpos baterija su 18 W greituoju įkrovimu.

Į naująjį savo telefoną „Royole“ įdiegė „Android 10“ operacinę sistemą, o taip pat ir „waterOS 2.0“ vartotojo sąsają. Šiame modelyje rasime ir specialių funkcijų, tokių kaip galimybė vienu metu naudotis trimis kameromis ir pan. Daugelis specialių galimybių yra labai panašios į tai ką galima matyti kitų gamintojų sulenkiamuose įrenginiuose.

Pranešama, kad pigiausias „Royole FlexPai 2“ modelis kainuos nuo 1258 eurų, o variantą su daugiau atminties bus galima įsigyti už maždaug 1460 eurus.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!