Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/74714/isliaupsintas-oneplus-telefonas-turi-rimtu-problemu-vartotojai-gali-prarasti-visus-savo-duomenis/spausdinti/

Išliaupsintas „OnePlus“ telefonas turi rimtų problemų: vartotojai gali prarasti visus savo duomenis

Publikuota: 2020-09-24 07:07
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos kompanija „OnePlus“ šiemet pristatė pirmąjį savo vidutinės klasės išmanųjį telefoną, kuris dar prieš pristatymą sulaukė daugybės dėmesio. „OnePlus Nord“ yra vienas populiariausių įrenginių šiemet, ypatingai jeigu žvelgsime į vidutinės klasės segmentą, tačiau net ir šis produktas turi tam tikrų problemų.

Išliaupsintas „OnePlus“ telefonas turi rimtų problemų: vartotojai gali prarasti visus savo duomenis

Nors šis išmanusis telefonas ir pasižymi tikrai geru kainos ir kokybės santykiu, tačiau gamintojas neišvengia nesklandumų, susijusių su programinės įrangos atnaujinimais. Naujausia „OnePlus“ problema – išties rimta.

Kiek anksčiau, buvo pasirodę pranešimų apie įrenginio problemas, kurios susiję su „Bluetooth“ ryšiu, o dabar paaiškėjo ir dar opesnės bėdos. Kaip skelbia „Android Police“, kai kurie „OnePlus Nord“ vartotojai susiduria su problema, jog telefonas pats savaime atlieka gamyklinių nustatymų atkūrimą. Taip, tokį fokusą įrenginys atlieka automatiškai ir be jokių papildomų klausimų.

„OnePlus Nord“ išmaniųjų telefonų savininkai, kurie susidūrė su šia problema, teigia, jog įrenginys tiesiog pradėjo kaisti kišenėje, o išėmus pažiūrėti kas vyksta – buvo tiesiog priblokšti, jų telefonai jau buvo pradėję gamyklinių parametrų atstatymą. Ir jeigu problemas su „Bluetooth“ prastu veikimu dar galima kažkiek pateisinta, tai pastaroji bėda yra, švelniai tariant, kritinė.

Teigiama, jog informacija apie šią problemą jau pasiekė ir „OnePlus“ kompanijos atstovus, kurie šiuo metu atlieka tyrimą, kurio metu turėtų paaiškėti kas sukelia tokias problemas. Jeigu turite „OnePlus Nord“ išmanųjį – šiuo metu geriausias pasirinkimas Jums yra laukti naujienų iš paties gamintojo ir tikėtis, kad telefonas nesugalvos pats sau atlikti gamyklinių nustatymų atkūrimo.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!