Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/74713/inovacijos-atkeliauja-ir-is-vietnamo-vietinis-gamintojas-pristate-demesio-verta-telefona/spausdinti/

Inovacijos atkeliauja ir iš Vietnamo: vietinis gamintojas pristatė dėmesio vertą telefoną

Publikuota: 2020-09-24 11:43
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Išmaniųjų telefonų kameros po ekranu tampa vis karštesnė tema. Neabejotinai didžiausią įtaką šio technologinio sprendimo tobulinimui ir naudojimui atliko ZTE, kuri visai neseniai pristatė pirmąjį tokią kamerą naudojantį telefoną – tai „ZTE Axon 20 5G“. Tačiau neilgai trukus turime ir dar vieną įrenginį su analogišku sprendimu.

Inovacijos atkeliauja ir iš Vietnamo: vietinis gamintojas pristatė dėmesio vertą telefoną

Nors toks gamintojas kaip „Vsmart“ daugeliui Jūsų yra tikriausiai niekada negirdėtas, tačiau panašu, kad tokius inovatyvius sprendimus gali panaudoti ne tik didieji vardai telefonų rinkoje. Šios kompanijos atstovai pademonstravo naująjį „Vsmart Aris Pro“ išmanųjį, kurį bus siūloma įsigyti už maždaug 367 eurus. Pažiūrėkime, ką už tai siūlo pats gamintojas.

Visų pirma, naujasis „Aris Pro“ modelis pasižymi 6,39 colių įstrižainės AMOLED ekranu su Full HD+ raiškos ekranu. Kaip jau minėjome teksto pradžioje, po šiuo ekranu įmontuota ir asmenukių su 20 MP raiškos vaizdo jutikliu. Vietnamiečių kompanijos atstovų teigimu, kuriant šį sprendimą buvo bendradarbiaujama su „VinAI“ tyrimų institutu kuriant dirbtiniu intelektu aprūpintą nuotraukų apdorojimo algoritmą. Toks sprendimas skirtas būtent kameroms, įmontuotomis po ekranu.

Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 730“ procesoriumi bei turės 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties. „Vsmart“ į savo šedevrą taip pat įdiegė „Android 10“ operacinę sistemą, o įrenginį energija aprūpins 4000 mAh talpos baterija su „Quick Charge 3.0“ greitojo įkrovimo funkcija.

„Vsmart Aris Pro“ nugarėlėje taip pat turi nemažą kamerų kvadratą, o jame – keturių kamerų sistema. Pagrindinė jų aprūpinta 64 MP raiškos vaizdo jutikliu, o greta – 8 MP plataus kampo kamera, 8 MP teleobjektyvas su 2x optiniu priartinimu bei 2 MP makro kamera. Verta paminėti, kad pirkėjai šį išmanųjį galės įsigyti mėlynos, juodos, pilkos ar žalios spalvų.

Informacijos apie šio išmaniojo telefono pasirodymą už Vietnamo ribų kol kas nėra, o „Aris Pro“ modelio pradinė kaina sieks 367 eurus.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!