Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/74699/oppo-turi-dar-viena-naujiena-vos-per-37-minutes-ikraunamas-reno4-se-5g/spausdinti/

„Oppo“ turi dar vieną naujieną: vos per 37 minutes įkraunamas „Reno4 SE 5G“

Publikuota: 2020-09-23 07:11
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos kompanija „Oppo“ ir toliau kuria išmaniuosius telefonus. Itin aktyviai rinkoje besireiškiantis gamintojas pristatė jau ketvirtą „Reno4“ serijos įrenginį. Kinijoje surengto pristatymo metu buvo oficialiai pademonstruotas naujasis „Oppo Reno4 SE 5G“ išmanusis, kuris daugiausiai dėmesio turėtų sulaukti dėl stilingo dizaino, 5G palaikymo ir itin spartaus įkrovimo.

Naujasis „Reno4 SE 5G“ modelis pasižymi 6,43 colių įstrižainės AMOLED ekranu su Full HD+ raiška. Deja, tačiau gamintojas su šiuo įrenginiu nepasiūlė aukštesnio ekrano atnaujinimo dažnio, bet gali pasigirti 91,97 proc. „DCI-P3“ spalvų gama bei 100 proc. SRGB palete. Kaip ir įprasta, „Oppo“ į šio telefono ekraną įmontavo ir pirštų antspaudų jutiklį, o ekranas dengia net 90,8 proc. visos priekinės dalies.

„Oppo“ turi dar vieną naujieną: vos per 37 minutes įkraunamas „Reno4 SE 5G“

Išmanusis telefonas veiks su „MediaTek Dimensity 720“ procesoriumi, kurio taktinis dažnis siekia 2,4 GHz, o pirkėjai taip pat gaus 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB arba 256 GB vidinės atminties. Deja, tačiau įrenginys nepalaiko atminties kortelių, todėl norint praplėsti vidinę talpyklą teks rinktis virtualias talpyklas, vietoje SD kortelių. „Reno4 SE 5G“ telefone jau įdiegta „Android 10“ operacinės sistemos versija, taip pat ir „ColorOS 7.2“ vartotojo sąsaja.

„Oppo“ naujienos veikimu rūpinsis 4300 mAh talpos baterija su 65W greituoju „SuperVOOC 2.0“ įkrovimu. Kaip skelbia pats gamintojas, pilnai įkrauti šio telefono bateriją pakaks vos 37 minučių. Būtina paminėti ir kameras, kurios įmontuotos šiame modelyje. „Oppo Reno4 SE 5G“ priekinėje dalyje turės 32 MP asmenukių kamerą, o nugarėlėje jų rasime tris. Pagrindinė šios naujienos kamera pasižymi 48 MP raiškos jutikliu su f/1.7 diafragma, o greta rasime 8 MP plataus kampo bei 2 MP makro jutiklius.

Verta paminėti ir tai, jog „Oppo“ į šį modelį įmontavo ir ausinių lizdą, kuris turėtų patikti tiems, kurie vis dar naudoja laidines ausines. Pranešama, kad pigiausias „Reno4 SE 5G“ modelis kainuos maždaug 312 eurų, o variantas su daugiau atminties bus prieinamas už maždaug 349 eurus. Pirkėjai taip pat galės pasirinkti iš trijų skirtingų spalvinių variantų – juodos, baltos arba mėlynos. Bent jau kol kas, išmanusis bus parduodamas tik Kinijos rinkoje, o kompanijos atstovai nepateikia detalesnės prekybos informacijos.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!