Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/74684/turite-samsung-telefona-ir-windows-kompiuteri-jusu-gyvenimas-taps-daug-patogesnis/spausdinti/

Turite „Samsung“ telefoną ir „Windows“ kompiuterį? Jūsų gyvenimas taps daug patogesnis

Publikuota: 2020-09-22 20:45
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Ignas Petrikonis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

„Microsoft“ jau kurį laiką siūlo „Your Phone“ programą „Windows 10“ kompiuteriams, kuri, prijungus „Android“ išmanųjį telefoną, leidžia matyti pranešimus iš jo, perkelti failus ir atlikti kitas panašias užduotis. Tačiau kompanija tuo neapsiriboja ir aktyviai ieško būdo padidinti „Your Phone“ funkcionalumą. Prieš porą dienų testavimo stadiją pabaigė „Apps“ funkcija, kuri leis kompiuteryje paleisti jūsų išmaniajame esančias aplikacijas.

Turite „Samsung“ telefoną ir „Windows“ kompiuterį? Jūsų gyvenimas taps daug patogesnis

Šią galimybę įjungianti „Your Phone“ atnaujinimas jau išleistas ir po truputį pasiekia vis daugiau vartotojų. Atlikus tai, programėlės kairėje pusėje atsiras „Apps“ skiltis, o dešinėje matysite visas jūsų telefone esančias aplikacijas. Paspauskite kurią nors ir ji atsivers lyg bet kuri programa, esanti jūsų PC. Maža to, dažnai naudojamas telefono aplikacijas netgi galite perkelti į „Windows“ užduočių juostą.

Kam to reikia? Panaudojimo scenarijų išties gausu. Pavyzdžiui, gavę „Viber“ žinutę galite neatitraukti rankų nuo kompiuterio ir pora paspaudimų atsakyti į ją, nė neprilietę telefono. Taip pat funkcija džiaugsis tie, kas išmaniajame telefone dažnai naudoja užrašinę, redaguoja dokumentus ar žaidžia nesudėtingus žaidimus – dirbdami kompiuteriu galėsite telefoną palikti nors ir kitame kambaryje.

Vis dėlto svarbu pastebėti, jog „Apps“ funkciją palaiko tik tam tikri naujesni „Samsung“ telefonai.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!