Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/74382/keista-sony-naujiena-minimaliai-atnaujino-metu-senumo-telefona-ir-pristate-kaip-nauja/spausdinti/

Keista „Sony“ naujiena: minimaliai atnaujino metų senumo telefoną ir pristatė kaip naują

Publikuota: 2020-09-02 12:20
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Japonijos kompanija „Sony“ pastaruoju metu intensyviai kibo į išmaniųjų telefonų gamybą. Gamintojo atstovai jau planuoja naująjį „Xperia 5“ išmanųjį, o vietinėje rinkoje buvo pristatytas kitas įrenginys – tai „Xperia 8 Lite“. Tiesa, tai nėra visiškai naujas produktas, o kuriant jį buvo priimti kiek netikėtų sprendimų.

Keista „Sony“ naujiena: minimaliai atnaujino metų senumo telefoną ir pristatė kaip naują

Jeigu sekate šios kompanijos naujienas, tai tikriausiai žinote, jog praėjusių metų vasarį, „Sony“ pristatė „Xperia 10“ modelį. Naujasis „Sony Xperia 8 Lite“ yra kone identiškas analogas, o didžiausias skirtumas nuo pirmtako – atnaujinta kamerų sistema. Kaip bebūtų, pažvelkime į viską nuo pradžių.

Naujasis „Xperia 8 Lite“ išmanusis telefonas pasižymi 6 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška. Kaip galite matyti iš šio įrenginio nuotraukų, telefonas neturi jokių ekrano išpjovų, tačiau visos jo kraštinės turi ganėtinai didelius rėmelius, o viršutinėje – didžiulis rėmas su garsiakalbiu bei visais reikiamais jutikliais, įskaitant asmenukių kamerą.

Išmaniojo telefono veikimu rūpinsis trijų metų senumo „Qualcomm Snapdragon 630“ procesorius su 4 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB vidinės atminties. „Sony“ naujiena turės 2870 mAh talpos bateriją, jau įdiegtą „Android 9“ operacinę sistemą. Priekinėje dalyje – 8 MP raiškos kamera asmenukėms, o nugarėlėje – dviguba kamera.

Kaip jau minėjome, kameros nugarėlėje yra vienintelis skirtumas tarp šios naujienos ir praėjusiais metais išleisto „Xperia 10“ modelio. „Xperia 8 Lite“ turi 12 MP pagrindinę kamerą bei greta jos įmontuotą 8 MP jutiklį. Palyginimui, praėjusių metų „Sony“ produktas pasižymėjo 13 MP pagrindine bei 5 MP antrine kamera, kuri skirta portretams.

Bent jau kol kas šis išmanusis telefonas bus prieinamas tik Japonijoje, o jo kaina turėtų siekti maždaug 235 eurus. Informacijos apie „Sony Xperia 8 Lite“ įrenginio pasirodymą kituose regionuose – nėra.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!