Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/74334/nvidia-patvirtino-12-kontaktu-maitinimo-jungti-ir-paviesino-nauja-video/spausdinti/

NVIDIA patvirtino 12 kontaktų maitinimo jungtį ir paviešino naują video

Publikuota: 2020-08-31 09:15
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Mindaugas Klumbis
Aut. teisės: ©MiTech.lt
Inf. šaltinis: MiTech.lt

NVIDIA įkėlė naują video kuriame kalbama apie vaizdo plokščių aušinimą ir dizainą. Video sužinome, kad NVIDIA tikrai naudos 12 kontaktų maitinimo jungtį, kuri yra suderinama su esamais 8 kontaktų kabeliais. Kiek žinoma, 12 kontaktų maitinimo jungtį turės tik „Founders Edition“ vaizdo plokštės, o NVIDIA partneriai ir toliau turėtų naudoti įprastas 8 kontaktų maitinimo jungtis.

NVIDIA taip pat patvirtino, kad „Founders Edition“ vaizdo plokštės turės ne standartinės formos montažinę plokštę. Apie tokį sprendimą kalbama jau seniai, o dabar esame visai tikri, kad montažinės plokštės turės V formos išpjovą. Iš vizualizacijos matome, kad dėl tokio sprendimo visi komponentai yra labai sugrūsti, tad bus įdomu pažiūrėti kaip pavyks viską ataušinti. NVIDIA partneriai turėtų naudoti daug paprastesnius sprendimus ir montažinę plokštę paliks stačiakampio formos.

NVIDIA patvirtino 12 kontaktų maitinimo jungtį ir paviešino naują video
‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!