Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/74012/realme-pristato-pigiausia-5g-telefona/spausdinti/

„Realme“ pristato pigiausią 5G telefoną

Publikuota: 2020-08-04 12:17
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos kompanija „Realme“ savo vardą išpopuliarino labai greitai, o dabar pristato ir dar vieną naujieną. Žaibiškai dėmesio sulaukusi kompanija pristato dar vieną labai įdomų telefoną, kuris bent jau kol kas turėtų būti laikomas pigiausiu 5G išmaniuoju.

„Realme“ pristato pigiausią 5G telefoną

Kompanijos atstovai oficialiai pristatė naująjį „Realme V5“ išmanųjį telefoną, kuris kainuos vos 183 eurus, turės 5G ryšio palaikymą ir turėtų sulaukti tikrai nemažai dėmesio dėl savo žemos kainos ir dėmesį traukiančių specifikacijų.

Visų pirma, naujasis „Realme V5“ pasižymi 6,5 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška bei 90Hz ekrano atsinaujinimo dažniu. Gamintojo teigimu, ekranas dengia maždaug 90,7 proc. priekinės telefono dalies, o kairiajame viršutiniame kampe rasime ir nedidelį apskritimą, kur įmontuota asmenukių kamera su 16 MP raiškos vaizdo jutikliu.

Išmanusis telefonas veiks su „MediaTek Dimensity 720“ procesoriumi, kuris sudaro du „Cortex-A76“ ir šeši „Cortex-A55“ branduoliai, kurių visų taktinis dažnis siekia 2 GHz. Pirkėjai taip pat galės pasirinkti tarp 6 GB ar 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties, kurią dar bus galima praplėsti ir atminties kortele.

Žvelgiant į „Realme“ naujienos nuotraukas, nesunku pastebėti ir keturias kameras nugarėlėje, kurios įmontuotos ganėtinai dideliame stačiakampyje. „Realme V5“ turės pagrindinę 48 MP kamerą, o greta jos – 8 MP plataus kampo kamera, makro bei gylio jutikliai. Išmaniojo telefono veikimą palaikys 5000 mAh talpos baterija su 30W greituoju įkrovimu. Gamintojo teigimu, pilnai įkrauti šią bateriją pakaks vos 65 minčių.

Verta paminėti ir tai, jog pirštų antspaudų jutiklis šiame telefone įmontuotas į įjungimo mygtuką. „Realme V5“ taip pat turi „Dolby Atmos“ bei „Hi-Res Audio“ sertifikatus, kas garantuoja kokybišką garsą telefone. Kaip jau minėjome, pigiausias šio išmaniojo telefono modelis kainuos vos nuo 182 eurų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!