Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/73960/chrome-narsykle-sulauks-labai-laukiamos-ir-naudingos-funkcijos/spausdinti/

„Chrome“ naršyklė sulauks labai laukiamos ir naudingos funkcijos

Publikuota: 2020-07-30 09:08
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Technologijos.lt
Inf. šaltinis: Technologijos.lt

„Android“ išmaniesiems skirtoje „Google Chrome“ išbandoma funkcija „atsisiųsti vėliau“, kuri leis planuoti atsisiuntimus iš mobiliosios naršyklės.

Paprastai tariant, jums bus leidžiama nustatyti laiką ir datą, kada mobiliojo telefono naršyklėje turėtų būti pradėtas atsisiuntimas.

„Chrome“ naršyklė sulauks labai laukiamos ir naudingos funkcijos

Planavimo funkciją galima išbandyti kol kas tik testavimui skirtoje versijoje „Chrome Canary 86“. Tačiau nauja funkcija neišbaigta, ji vis dar tobulinama.

Gamintojui įdiegus planavimo funkciją, galėsite pasirinkti, kur failas turi būti atsisiųstas, taip pat laiką ir datą. Jeigu jums failas nėra reikalingas būtent tuo metu, nustatysite atsisiuntimo laiką ir datą, „Chrome“ naršyklė taip pat gaus skirtuką „Suplanuota vėlesniam laikui“, kuriame galėsite lengvai valdyti, pristabdyti, pradėti ir atšaukti suplanuotus failų atsisiuntimus. Tokiu būdu sutaupysite mobiliuosius duomenis, nes pažymėtą failą galėsite atsisiųsti bet kuriuo metu prisijungę prie Wi-Fi.

Kada atsisiuntimo planavimo funkcija gali pasirodyti stabilioje „Chrome“ versijoje vis dar nėra žinoma. Bet tenka pripažinti, kad nauja funkcija iš tiesų bus labai naudinga.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!