Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/73958/pristatytas-realme-c15-telefonas-su-itin-talpia-baterija/spausdinti/

Pristatytas „Realme C15“ telefonas su itin talpia baterija

Publikuota: 2020-07-30 07:08
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos kompanija „Realme“ ir toliau nestabdo. Per pastaruosius metus itin sparčiai išpopuliarėjęs gamintojas pristato dar vieną nebrangų išmanųjį telefoną, o šios naujienos didžiausias privalumas – itin talpi baterija. Kompanijos atstovai oficialiai pristatė naująjį „Realme C15“ modelį.

Pristatytas „Realme C15“ telefonas su itin talpia baterija

Naujasis išmanusis telefonas pasižymi 6,5 colių įstrižainės ekranu su HD+ raiška, o viršutinėje ekrano dalyje nesunku pastebėti ir nedidelę, vandens lašo formos, išpjovą su 8 MP asmenukių kamera joje. Žvelgiant į „Realme C15“ nuotraukas, į akis krinta ir ganėtinai didelis rėmelis apatinėje dalyje, tačiau pigiuose telefonuose tai neturėtų labai stebinti. Verta paminėti, jog ekraną gamintojas apsaugojo „Corning Gorilla Glass“ stiklu.

„Realme C15“ modelis veiks su „MediaTek Helio G35“ procesoriumi bei turės pasirinktinai 3 GB arba 4 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB vidinės atminties, kurią dar bus galima praplėsti ir atminties kortele. Telefone jau bus įdiegta „Android 10“ operacinės sistemos versija, o taip pat ir „Realme UI“ vartotojo sąsaja. Kaip jau minėjome, didžiausias įrenginio privalumas – net 6000 mAh talpos baterija su 18W greituoju įkrovimu.

Išmaniojo telefono nugarėlėje taip pat rasime keturių kamerų konfigūraciją. „Realme C15“ turės 13 MP raiškos pagrindinę kamerą, o greta jos – 8 MP plataus kampo bei du 2 MP raiškos vaizdo jutikliai, vienas iš jų gylio, o kitas monochrominis. Verta paminėti ir tai, jog nugarėlėje rasime pirštų antspaudų jutiklį, kuris įmontuotas kiek žemiau nei kameros. Pirkėjai šią „Realme“ naujieną galės įsigyti mėlynos arba pilkos spalvų.

Pranešama, kad pigiausias „Realme C15“ modelis kainuos maždaug 117 eurų, o už tai gausite modelį su 3 GB operatyviosios. Jeigu norėsite daugiau atminties, tuomet 4 GB RAM modelį bus galima įsigyti už maždaug 128 eurus.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!