Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/73907/oppo-pristate-atnaujinta-a72-modeli-naujasis-telefonas-palaikys-5g-taciau-kitos-savybes-gali-ir-nuvilti/spausdinti/

„Oppo“ pristatė atnaujintą „A72“ modelį: naujasis telefonas palaikys 5G, tačiau kitos savybės gali ir nuvilti

Publikuota: 2020-07-27 12:11
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos kompanija „Oppo“ dar balandžio mėnesį pristatė „A72“ išmanųjį telefoną, o dabar pasirodė ir dar vienas šios serijos įrenginys. Kompanijos atstovai pademonstravo 5G ryšį palaikantį variantą, kuris bus žinomas kaip „Oppo A72 5G“.

„Oppo“ pristatė atnaujintą „A72“ modelį: naujasis telefonas palaikys 5G, tačiau kitos savybės gali ir nuvilti

Balandžio mėnesį pristatytas „Oppo A72“ veikia su „Qualcomm Snapdragon 665“ procesoriumi, o naujasis variantas naudos „MediaTek Dimensity 720“ lustu. Tokie pakeitimai atlikti būtent dėl 5G palaikymo galimybės. Abu šie išmanieji telefonai turi 6,5 colių įstrižainės ekranus su Full HD+ raiška, tačiau „A72 5G“ modelis pasižymės ir 90 Hz ekrano atnaujinimo dažniu.

Naujasis „Oppo A72 5G“ turės trijų kamerų konfigūraciją, nors balandį pasirodęs modelis turi ir keturias. „Oppo“ naujiena naudos 16 MP pagrindinę kamerą, 8 MP plataus kampo bei 2 MP gylio sensorių. Priekinėje šio išmaniojo telefono dalyje rasime 8 MP kamerą asmenukėms. Pastaroji bus įmontuota nedideliame ekrano iškirpime kairiajame kampe.

Išmanusis telefonas taip pat turės 4040 mAh talpos bateriją su 18W greituoju įkrovimu. Tai bene įdomiausias pasikeitimas, lyginant su „A72“ modeliu. „Oppo A72 5G“ palaiko 5G ryšio technologiją, taip pat aukštesnį ekrano atsinaujinimo dažnį, tačiau naudojama baterija yra mažesnės talpos nei balandį pristatyto varianto. Kaip žinia, pastarosios savybės reikalauja daugiau baterijos energijos, todėl toks gamintojo sprendimas ganėtinai keistai.

Naująjį „Oppo A72 5G“ bus galima įsigyti su 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties, o toks modelis turėtų kainuoti maždaug 230 eurų. Verta paminėti ir tai, jog telefone bus įdiegta „Android 10“ operacinė sistema su „ColorOS 7.2“ vartotojo sąsaja. Kinijoje šio įrenginio pardavimai prasidės jau liepos 31 dieną, tačiau informacijos apie „Oppo“ planus pardavinėti šį produktą už Kinijos ribų – kol kas nėra.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!