Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/73885/lenovo-pristate-itin-galinga-flagmana-kuriam-neprilygsta-niekas/spausdinti/

„Lenovo“ pristatė itin galingą flagmaną, kuriam neprilygsta niekas

Publikuota: 2020-07-24 17:20
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Pastaruoju metu girdime vis daugiau naujienų iš „Lenovo“ išmaniųjų telefonų padalinio. Kelis mėnesius, internete, sklido daugybė kalbų apie kompanijos planuojamą pristatyti žaidimų gerbėjams skirtą įrenginį, o dabar tai pagaliau įvyko. „Lenovo“ atstovų teigimu, tai išmanusis, kurio norės kiekvienas žaidimų fanatas.

„Lenovo“ pristatė itin galingą flagmaną, kuriam neprilygsta niekas

Oficialiai buvo pristatytas naujasis „Lenovo Legion Pro“ išmanusis telefonas, kuris iš kitų įrenginių rinkoje išsiskiria ne tik įspūdinga geležimi, tačiau ir kiek kitokiu nei įprasta dizainu. Visų pirma, tai vienas pirmųjų įrenginių su „Qualcomm Snapdragon 865+“ procesoriumi, kurio taktinis dažnis siekia 3,1 GHz. Gamintojas nepraleido progos paskelbti ir „AnTuTu“ testavimo rezultatų, kurie siekia net 648 871 taškų. Bent jau kol kas tai yra pats galingiausias telefonas rinkoje.

Naujasis „Lenovo Legion Pro“ turi aušinimo sistemą, kurią papildo 14 sensorių, skirtų temperatūros kontrolei. Verta paminėti ir tai, jog šis modelis turi du USB-C 3.1 jungtis – viena iš jų įmontuota apatinėje briaunoje, o kitą rasime telefono šone. Kadangi šis produktas skirtas išskirtinai žaidimų gerbėjams, jo asmenukių kamera įmontuota labai neįprastoje vietoje – dešinėje briaunoje. Čia mes rasime išslenkančią kamerą su 20 MP raiškos vaizdo jutikliu. Nugarėlėje esančios kameros taip pat ganėtinai neįprastoje vietoje.

„Lenovo“ kameras nugarėlėje įmontavo kone per vidurį, o čia mes rasime pagrindinę kamerą su 64 MP raiškos vaizdo jutikliu, o greta jos – 16 MP raiškos plataus kampo jutikliu aprūpinta kamera. Grįžkime prie pagrindinių telefono savybių. Naujasis „Lenovo Legion Pro“ turi 6,65 colių įstrižainės AMOLED ekraną su Full HD+ raiška bei 144 Hz atsinaujinimo bei 240 Hz lietimui jautrios panelės dažniais. Viršutinėje, o taip pat ir apatinėje, telefono dalyje rasime ir stereo garsiakalbius.

Kaip ir įprasta tikriems šių metų flagmanams, telefone naudojama LPDRR5 operatyvioji (RAM) bei UFS 3.1 vidinė talpykla. Pirkėjai galės pasirinkti tarp 8, 12 ir 16 GB RAM bei 128, 256 arba 512 GB vidinės atminties. Verta paminėti ir tai, jog įrenginys yra suderinamas su „Xbox One“ ar „PlayStation 4“ valdymo pulteliais, pasitelkiant „Bluetooth“ ryšį. Būtina paminėti ir šio telefono bateriją, kurios talpa siekia 5000 mAh.

Gamintojas savo naujieną aprūpino ir 90W greituoju įkrovimu, kas leis vos per 10 minučių įkrauti 50 proc. baterijos, o pilnas krovimas užtruks vos pusvalandį. Tiesa, čia yra paslėpta ir viena gudrybė. Norint pasiekti tokią spartą, reikės naudoti abi telefone esančias USB jungtis, mat kiekviena iš jų palaiko 45W įkrovimą. Pranešama, kad pigiausias „Legion Pro“ modelis kainuos nuo maždaug 432 eurų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!