Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/73828/naujausio-google-telefono-savininkai-susiduria-su-nemaloniu-defektu/spausdinti/

Naujausio „Google“ telefono savininkai susiduria su nemaloniu defektu

Publikuota: 2020-07-21 09:43
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Ignas Petrikonis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

„Google“ logotipu pažymėti įrenginiai nuo pat jų pasirodymo pradžios turėjo vienokių ar kitokių spragų. Pirmojo „Pixel“ telefono savininkai skundėsi defektuota kameros optika, antrojo – nekokybišku ekranu, trečiojo – strigimais ir atsitiktiniais išsijunginėjimais, o dabar atėjo ir ketvirtojo eilė. „Google Pixel 4XL“ turėtojai vienas po kito pradėjo forumuose registruoti besilupantį nugarėlės stiklą.

Naujausio „Google“ telefono savininkai susiduria su nemaloniu defektu

„Google Support“ ir „Reddit“ forumuose neseniai lyg iš gausybės rago pasipylė paspiktinusių vartotojų skundai apie tai, jog jų Pikselio galinis stiklas netikėtai atšoko ir dabar telefone žioji tarpelis. Pirmieji atvejai buvo užfiksuoti iškart po telefono pristatymo praėjusių metų pabaigoje, tačiau dabar problema įgavo ypatingą pagreitį.

Vienas vartotojas netgi pasigyrė, naudojantis ketvirtą serviso pakeistą egzempliorių per 10 mėnesių.

Pasak asmens, prisistatančio „uBreakiFix“ salono, kuris yra autorizuotas „Google“ serviso partneris, generaliniu direktoriumi, nugarėlė atšoka dėl besipučiančios baterijos. Anot jo, tai galėjo sukelti defektuota akumuliatoriaus jungtis.

Nors praktiškai visų besiskundžiančiųjų telefonus servisai pakeitė į naujus, „Google“ kol kas oficialiai nepripažino problemos ir nepaskelbė priežasties.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!