Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/73816/europoje-jau-parduodamas-lamborghini-telefonas/spausdinti/

Europoje jau parduodamas „Lamborghini“ telefonas

Publikuota: 2020-07-20 21:04
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Ignas Petrikonis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Lygiai kaip ir pernai, Kinijos išmaniųjų telefonų gamintojas „Oppo“, bendradarbiaudamas su legendine superautomobilių kompanija „Lamborghini“, sukūrė išskirtinę savo flagmano versiją – „Oppo Find X2 Pro Automobili Lamborghini Edition“. Šis modelis prekyboje Kinijoje pasirodė dar kovą, tačiau dabar jis pasiekė ir mūsų žemyno krantus.

Europoje jau parduodamas „Lamborghini“ telefonas

Telefonas jau parduodamas Šveicarijoje už 1999 frankų (1863 eurų) kainą. Už šią sumą gaunate ne tik patį įrenginį, bet ir ganėtinai gausią komplektaciją – rankų gamybos odinį dėklą, kokybiškas visiškai belaides ausines, automobilinį įkroviklį – viskas, kaip ir tikėtasi, paženklinta buliaus logotipu.

Pats telefonas išoriškai ganėtinai skiriasi nuo įprasto „Find X2 Pro“. Galinis stiklas buvo specialiai apdorotas, suteikiant jam anglies pluoštą primenančią tekstūrą, šviesą atspindinčią panašiai lyg aštrios „Lamborghini“ kėbulo linijos. Galinėje dalyje neapsieita be svarbiausio elemento – bronzinio „Lamborghini“ ženkliuko ir tokia pat spalva nudažyto „Oppo“ logotipo. Gamintojo teigimu, telefono dizainą įkvėpė „Lamborghini Aventador SVJ Roadster“ modelis.

Išskirtinį išorės dizainą papildo ir speciali vartotojo sąsajos tema – aplikacijų ikonėlės turi aštrius kampus, visur vyrauja „Lamborghini“ spalvos, taip pat galima rasti ir temą atitinkančių ekrano fonų.

Kalbant apie specifikacijas, „Oppo Find X2 Pro Automobili Lamborghini Edition“ turi 6,7 QHD+ raiškos AMOLED ekraną, pasižymintį 120Hz atsinaujinimo dažniu ir „Gorilla Glass 6“ apsauginiu stiklu. Sklandų veikimą užtikrina „Snapdragon 865“ procesorius 12 GB RAM ir net 512 GB vidinės UFS 3.0 atminties.

Telefono viduje montuojama 4260mAh baterija, palaikanti 65 W galios „SuperVOOC 2.0 Flash Charge“ greitąjį įkrovimą. Už asmenukes atsakinga 32 MP priekinė kamera. Galinėje dalyje rasime 3 sensorius: 48 MP „Sony IMX689“ pagrindinį, 48MP „Sony IMX586“ itin plataus kampo ir 13 MP 5x priartinimui skirtą,

Taip pat telefone sumontuoti tokie įprasti dalykai kaip Bluetooth 5.1, stereo garsiakalbiai, NFC, po ekranu esantis pirštų antspaudų jutiklis.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!