Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/73803/pristatytas-naujasis-vivo-iqoo-u1-su-trimis-kameromis-ir-talpia-baterija/spausdinti/

Pristatytas naujasis „Vivo iQOO U1“ su trimis kameromis ir talpia baterija

Publikuota: 2020-07-17 21:14
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos kompanija „iQOO“ turi dar vieną naujieną ir šiandien oficialiai pristatė naująjį „U1“ modelį. Naujasis išmanusis telefonas kainuoja vos nuo 150 eurų, tačiau kai kurios jo savybės yra visiškai nebūdingos tokios klasės įrenginiams, tad pažiūrėkime kuo šis modelis ypatingas.

Pristatytas naujasis „Vivo iQOO U1“ su trimis kameromis ir talpia baterija

Naujasis „iQOO U1“ pasižymi 6,53 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška, o kairiajame jo kampe – nedidelis kameros apskritimas, kuriame rasime 8 MP asmenukių kamerą. Nors išmanusis telefonas ir pakankamai pigus, tačiau nugarėlėje – trys kameros.

Telefonas turi 48 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o greta jos – 2 MP makro bei 2 MP gylio sensorius. „iQOO U1“ veikia su „Qualcomm Snapdragon 720G“ procesoriumi, o pirkėjai galės pasirinkti iš kelių skirtingų atminties versijų. Pigiausias variantas, kurio kaina sieks 150 eurų, turės 6 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB vidinės atminties. Už papildomus 25 eurus Jūs galėsite gauti variantą su 128 GB vidinės talpos, o sumokėjus 200 eurų gausite 8 GB RAM bei 128 GB modelį.

Gamintojas į naująjį savo produktą įmontavo 4500 mAh talpos baterija su 18W greituoju įkrovimu. „iQOO U1“ taip pat turi šoninėje telefono briaunoje įmontuotą pirštų antspaudų jutiklį, ausinių lizdą, „Bluetooth 5.1“ palaikymą bei keletą specialių veikimo režimų, tokių kaip „Game Space“ ar „Multi-Turbo“.

Ir nors šis išmanusis telefonas kainuoja tik nuo 150 eurų, tačiau jo specifikacijos atrodo tikrai neblogai.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!