Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/73645/pristatytas-poco-m2-pro-5000-mah-baterija-didelis-ekranas/spausdinti/

Pristatytas „Poco M2 Pro“: 5000 mAh baterija, didelis ekranas

Publikuota: 2020-07-08 09:36
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Ignas Petrikonis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Iš pradžių buvusi tik dar vienas „Xiaomi“ padalinys, bet prieš porą metų susilaukusi didelės sėkmės su „Poco F1“ telefonu, laimėjusiu bene visus įmanomus kainos/kokybės santykio apdovanojimus, „Poco“ tapo atskira kompanija. Deja, paskutiniu metu bendrovė labiau stengiasi išnaudoti savo prekės ženklą, o ne kuria įspūdingus produktus – paskutiniai jos išmanieji – „Poco X2“ ir „Poco F2 Pro“ – tėra tik kitu logotipu paženklinti ir kitose rinkose pardavinėjami „Redmi K30“ ir „Redmi K30 Pro“. Visgi tai nesustabdo bendrovės nuo naujų modelių leidimo – pasaulį išvydo „Poco M2 Pro“, siekiantis tapti nauju kainos/kokybės santykio lyderiu.

Pristatytas „Poco M2 Pro“: 5000 mAh baterija, didelis ekranas

Telefono dizainas nėra išskirtinis ir labai primena „Redmi Note 9S“ (jo apžvalgą skaitykite čia). Toks pats kvadratinis kamerų išdėstymas, panašios spalvos – mėlyna, žalia ir juoda. Nugarėlės išvaizdą pagyvina tik dviejų tonų dažai. Deja, kaip jau tapo įprasta biudžetiniame segmente, išmanusis neturi oficialaus IP atsparumo sertifikato, bet gamintojas kalba apie gumines mygtukų ir įkrovimo jungties tarpines, kurios turėtų apsaugoti telefoną nuo vandens.

„Poco M2 Pro“ priekyje montuojamas 6,7 colio įstrižainės FHD+ raiškos ekranas, pagamintas naudojant jau senstelėjusią LCD technologiją. Dėl šios priežasties gamintojas negalėjo įmontuoti pirštų antspaudų skenerio po ekranu ir jis atsidūrė korpuso šone.

Įrenginio širdis – „Redmi Note 9“ serijoje prigijęs „Snapdragon 720G“ procesorius. Jį jau spėjome išbandyti „Redmi Note 9S“ modelyje ir pastebėjome, jog jis yra itin taupus, bet tuo metu turi tiek galios, kad jos pakanka net ir sudėtingiems video žaidimams.

Kalbant apie kameras, „Poco M2 Pro“ randame labai standartinį 4 jutiklių komplektą, kurį sudaro pagrindinis 48MP, 8MP itin plataus kampo, 5MP macro ir 2MP gylio sensoriai. Asmenukes fiksuoja skylutės formos ekrano išpjovoje įtaisyta priekinė 16MP kamera.

Vienas didžiausių privalumų – didžiulė 5000mAh baterija ir net 33W galios įkrovimas. Turėdami galvoje taupų LCD ekraną, efektyvų naujovišką „Snapdragon“ procesorių ir „MIUI“ vartotojo sąsajos procesų valdymą, galime tikėtis įspūdingų akumualiatoriaus tarnavimo rezultatų.

„Poco M2 Pro“ pirkėjai galės rinktis iš 3 versijų: 4/64 GB – €165; 6/64 GB – €175 6/128 GB – €200.

Naujojo „Poco“ telefono prekyba prasidės liepos 14 dieną Indijoje. Labai maža tikimybė, kad jį išvysime kituose regionuose, kadangi jiems skirta „Redmi Note 9“ linija. Panašu, jog „Poco M2 Pro“ tėra dar vienas „Xiaomi“ bandymas išnaudoti Indijoje labai gerai vertinamą „Poco“ prekės ženklą.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!