Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/73622/honor-pristate-nebrangu-30-lite-modeli/spausdinti/

„Honor“ pristatė nebrangų „30 Lite“ modelį

Publikuota: 2020-07-05 16:24
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos kompanija „Honor“ pristatė milžinišku ekranu pasižymintį „X10 Max 5G“ modelį, tačiau tai yra ne vienintelė naujiena iš šio gamintojo stovyklos. „Huawei“ dukterinė įmonė pristatė ir pigų 5G ryšį palaikantį išmanųjį telefoną, kuris bus žinomas kaip „Honor 30 Lite“.

„Honor“ pristatė nebrangų „30 Lite“ modelį

Maždaug 215 eurų kainuosiantis išmanusis telefonas veiks su „MediaTek Dimensity 800“ procesoriumi, kuris, žinoma, palaiko ir 5G ryšį. Pirkėjai turės nemažai opcijų, renkantis atminties kiekį – gamintojas siūlys modelius su 6 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB vidinės, o taip pat ir atitinkamai 6 GB ir 128 GB bei 8 GB ir 128 GB vidinės atminties variantus.

Naujasis „Honor 30 Lite“ įrenginys pasižymės 6,5 colių įstrižainės LCD ekranu su Full HD+ raiška. Verta paminėti ir 90 Hz atsinaujinimo dažnį, o viršutinėje ekrano dalyje – nedidelė, vandens lašo formos, išpjova. Čia gamintojas įmontavo 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą asmenukių kamerą. Šiame modelyje pirštų antspaudų įmontuotas šoninėje telefono briaunoje.

Šio nebrangaus išmaniojo telefono nugarėlėje rasime tris kameras, o pagrindinė jų pasižymės 48 MP raiškos vaizdo jutikliu su f/1.8 diafragma. „Honor 30 Lite“ taip pat turės 8 MP plataus kampo kamerą bei 2 MP gylio jutiklį. Šis įrenginys galės pasiūlyti ir 4K filmavimo galimybes bei specialų „Super Night Mode“ naktinio fotografavimo režimą.

„Honor“ į naująjį savo įrenginį įmontavo 4000 mAh talpos bateriją su 22,5W greituoju įkrovimu. Gamintojo teigimu, per 30 minučių ją galima įkrauti iki 53 proc. Verta paminėti ir tai, jog „Honor 30 Lite“ turės ausinių lizdą, kas vis dar išlieka išskirtine pigesnių telefonų galimybe. Išmanusis veiks su „Android 10“ operacinės sistemos versija bei „Magic UI 3.1“ vartotojo sąsaja. Tiesa, kaip jau įprasta, dėl JAV pritaikytų sankcijų, šiame įrenginyje nerasime „Google“ paslaugų paketo.

Kaip jau minėjome, šis išmanusis telefonas kainuos nuo 215 eurų, tačiau bent jau kol kas jis bus prieinamas tik Kinijos rinkoje. Informacijos apie šio modelio pasirodymą kituose regionuose šiuo metu nėra.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!