Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/73527/realme-turi-dar-viena-naujiena-pristatytas-x3-modelis-su-6-kameromis/spausdinti/

„Realme“ turi dar vieną naujieną: pristatytas „X3“ modelis su 6 kameromis

Publikuota: 2020-06-30 12:43
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Itin greitai išpopuliarėjusi kompanija „Realme“ gegužės mėnesio pradžioje pristatė „X3 SuperZoom“ išmanųjį telefoną, o dabar pademonstruotas ir kiek paprastesnis „Realme X3“ modelis. Pristatyta gamintojo naujiena nebeturės periskopinio kameros modelio, tačiau tai vis tiek turėtų būti ganėtinai patrauklus pasiūlymas tiems, kurie ieško galingo ir nebrangaus įrenginio.

„Realme“ turi dar vieną naujieną: pristatytas „X3“ modelis su 6 kameromis

Išmanusis telefonas pasižymi 6,6 colių įstrižainės LCD ekranu su Full HD+ raiška, o taip pat ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Žvelgiant į naujojo „Realme X3“ nuotraukas, nesunku pastebėti ir dvigubą asmenukių kamerą, kuri įmontuota nedideliame ekrano išpjovime kairiajame kampe. Šis modelis pasižymi 16 MP pagrindine bei 8 MP raiškos plataus kampo asmenukių kameromis.

Naujasis „Realme X3“, kaip ir „X3 SuperZoom“, neturi pirštų antspaudų jutiklio po ekranu, tačiau jis įmontuotas šoninėje telefono briaunoje. Gražiu raštu padengtos nugarėlės viršutiniame kairiajame kampe rasime ir keturias kameras, kurių pagrindinė naudoja 64 MP raiškos vaizdo jutiklį, o greta rasime ir 8 MP plataus kampo, 2 MP makro bei 12 MP raiškos teleobjektyvą su 2x optinio priartinimo galimybėmis.

„Realme“ naujiena veiks su „Qualcomm Snapdragon 855+“ procesoriumi bei turės pasirinktinai 6 GB arba 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties. Deja, tačiau „X3“ modelis neturi atminties kortelių palaikymo, todėl vartotojams teks tenkintis gamintojo siūlomu vidinės talpyklos limitu. Išmaniojo telefono veikimą palaikys 4200 mAh talpos baterija su 30W greituoju įkrovimu, o telefone bus įdiegta „Android 10“ operacinės sistemos versija su „Realme UI“ vartotojo sąsaja.

Naujai pristatytas „Realme X3“ išmanusis telefonas bus prieinamas dviejų skirtingų spalvų – tai baltos bei mėlynos. Pranešama, kad pigiausias šio įrenginio modelis, kuris turės 6 GB operatyviosios atminties, kainuos maždaug 294 eurus, o norintiems daugiau RAM – už 305 eurus bus galima įsigyti variantą su 8 GB. Tiesa, bent jau kol kas ši naujiena bus prieinamas tik Indijos rinkoje, tačiau kiek vėliau, „Realme X3“ turėtų pasiekti ir Europą.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!