Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/73516/pristatytas-enjoy-20-pro-telefonas-be-google-paslaugu/spausdinti/

Pristatytas „Enjoy 20 Pro“ telefonas be „Google“ paslaugų

Publikuota: 2020-06-26 15:35
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos kompanija „Huawei“ pastaruoju metu pristato nemažai išmaniųjų telefonų, kurie veikia su „MediaTek“ kurtais procesoriais. Pristatytas ir dar vienas toks įrenginys ir šįsyk tai – „Huawei Enjoy 20 Pro“. 5G ryšį palaikantis įrenginys veiks su taivaniečių kompanijos sukurtu mikroschemų rinkiniu, išsiskirs patrauklia kaina ir trijų kamerų konfigūracija nugarėlėje.

Pristatytas „Enjoy 20 Pro“ telefonas be „Google“ paslaugų

Naujasis „Huawei Enjoy 20 Pro“ turės 6,5 colių įstrižainės ekraną su Full HD+ raiška bei 90 Hz atsinaujinimo dažniu. Gamintojo teigimu, ekranas dengs 91,2 proc. priekinės telefono dalies, o tai yra išties puikus rezultatas, atsižvelgiant į įrenginio kainą. Pranešama, kad šis telefonas kainuos maždaug 253 eurus.

Išmanusis telefonas veiks su „MediaTek Dimensity 800 5G“ procesoriumi, o pirkėjai galės pasirinkti iš kelių atminties konfigūracijų. Pigiausias modelis turės 6 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties, o kiek brangesnis – atitinkamai 8 GB bei 128 GB. Žinoma, „Enjoy 20 Pro“ modelis palaikys ir atminties korteles, kurių dėka vidinę talpyklą bus galima praplėsti iki 256 GB.

Kaip jau minėjome, „Huawei“ į šios naujienos nugarėlę įmontavo trigubą kamerų konfigūraciją. Pagrindinė telefono kameras pasižymės 48 MP raiškos vaizdo jutikliu, o greta – 8 MP gylio sensorius bei 2 MP makro kamera. Gamintojas pažymi, jog šiame telefone taip pat palaikomas „Super Night“ režimas, o taip pat ir galimybė fotografuoti plataus kampo vaizdą.

Nesunku nuspėti, jog išmanusis telefonas veiks su „EMUI 10.1“ vartotojo sąsaja, kuri sukurta naudojant „Android 10“ operacinės sistemos versiją. Deja, tačiau ir šiame „Huawei“ telefone nerasime „Google“ paslaugų paketo. „Huawei Enjoy 20 Pro“ veikimą palaikys 4000 mAh talpos baterija su 22,5W greituoju įkrovimu.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!