Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/73372/whatsapp-jau-testuoja-naujas-galimybes/spausdinti/

„WhatsApp“ jau testuoja naujas galimybes

Publikuota: 2020-06-16 12:10
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Tikriausiai kiekvienas iš mūsų žino bendravimui skirtą programėlę „WhatsApp“. Tai neabejotinai viena populiariausių tokio pobūdžio aplikacijų ir daugelis iš Jūsų neabejotinai esate ją išbandę. Taip pat tai yra turbūt vienintelė iš populiariausių programėlių, kuri leidžia prisijungti tik iš vieno įrenginio.

„WhatsApp“ jau testuoja naujas galimybes

Dar balandžio mėnesį rašėme, jog šios aplikacijos kūrėjai svarsto galimybę leisti vartotojams su ta pačia paskyra prisijungti iš keletos skirtingų įrenginių. Remiantis „WABetaInfo“ informacija, šiuo metu yra testuojama galimybė prisijungti iš keturių skirtingų prietaisų. Nors ši funkcija jau yra testuojama, tačiau kol kas nėra žinoma kada ji taps prieinama visiems.

„WhatsApp“ vartotojai jau ne vieneri metai laukia tokios galimybės, tačiau iki šiol kūrėjai to dar nepasiūlė. Verta paminėti ir tai, jog net kompiuterinė šios programėlės versija veikia tik tuo atveju, jeigu esate aktyvavę savo „WhatsApp“ vartotoją išmaniajame telefone. Kitaip sakant, kompiuterinis variantas tiesiog atvaizduoja informaciją iš paskyros Jūsų telefone. Įdomu ir tai, jog tai gali būti ne vienintelis pasikeitimas, kuris pasiektų šią itin populiarią aplikaciją.

Naujausia informacija rodo, kad kūrėjai taip pat testuoja paieškos pagal datą galimybę, o taip pat planuojami ir įrankiai, kurie skirti naudojamos atminties optimizacijai. „WhatsApp“ netrukus turėtų įgauti ir nuotraukų rūšiavimo, išsaugotų žinučių pašalinimo ir dar daug kitų funkcijų. Bent jau kol kas šios galimybės nėra prieinamos viešoje beta aplikacijos versijoje.

Primename, kad „WhatsApp“ yra viena populiariausių tokio tipo programėlių. 2014 metais „WhatsApp“ įsigijo „Facebook“, kuri tuo metu už šią programėlę paplojo 21,8 mlrd. JAV dolerių. Tai buvo išties milžiniška suma, nepaisant to, jog aplikaciją naudojosi jau 500 mln. vartotojų. Tačiau vos per 6 metus šis skaičius išaugo net 4 kartus. „WhatsApp“ užfiksavo 2 mlrd. registruotų vartotojų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!