Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/73319/pristatytas-huawei-telefonas-p-smart-s-modelis/spausdinti/

Pristatytas „Huawei“ telefonas – „P Smart S“ modelis

Publikuota: 2020-06-11 17:54
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos kompanija „Huawei“ šiemet jau pristatė nemažai „P Smart“ serijos išmaniųjų telefonų, o dabar šią liniją papildo ir dar vienas įrenginys. Vienas didžiausių telefonų gamintojų pasaulyje, pristatė naująjį „Huawei P Smart S“, kuris pasižymi vidutinės klasės specifikacijomis ir žema kaina.

Pristatytas „Huawei“ telefonas – „P Smart S“ modelis

Kompanijos pristatyta naujiena jau yra pasiekiama Italijos rinkoje ir kainuoja 259,90 euro. Pirkėjai naująjį „P Smart S“ gali įsigyti dviejų skirtingų spalvų – mėlynos ir juodos. Bent jau kol kas informacijos apie jo pasirodymą Lietuvoje neturime, tačiau jeigu apie tai sužinosime – būtinai Jus informuosime.

Naujasis „Huawei P Smart S“ pasižymi 6,3 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška, o po juo įmontuotas ir pirštų antspaudų jutiklis. Išmaniojo telefono veikimu rūpinasi „Kirin 710F“ procesorius, kurio stabilų veikimą užtikrins 4 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties. Žinoma, įrenginys palaiko ir NM tipo atminties korteles, kurios leis praplėsti vidinę talpyklą iki 256 GB.

Nesunku nuspėti ir tai, jog „Huawei“ pasirinktas procesorius neleis pirkėjams pasidžiaugti ir „Google“ paslaugų paketu, kurį šiame vidutinės klasės įrenginyje pakeis „Huawei“ paslaugų paketas su „AppGallery“ programėlių parduotuve. Grįžtant prie „P Smart S“ specifikacijų, tai šio modelio nugarėlėje – trys kameros.

„Huawei P Smart S“ nugarėlėje turės 48 MP pagrindinę kamerą, o greta jos – 8 MP plataus kampo bei 2 MP raiškos gylio sensorius. Priekinėje telefono dalyje nesunku pastebėti ir vandens lašo formos išpjovą, kurioje įmontuota 16 MP raiškos kamera asmenukėms. Įrenginiui energiją tieks 4000 mAh talpos baterija su 10W greituoju įkrovimu.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!