Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/73232/samsung-pristate-labai-pigu-telefona-debiutuoja-naujasis-galaxy-m01/spausdinti/

„Samsung“ pristatė labai pigų telefoną: debiutuoja naujasis „Galaxy M01“

Publikuota: 2020-06-05 21:02
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Didžiausias išmaniųjų telefonų gamintojas pasaulyje „Samsung“ jau kuris laikas ruošę naują itin pigų įrenginį, o dabar jis jau pristatytas ir oficialiai. Kalbos apie „Samsung Galaxy M01“ sklido jau kuris laikas, o prieš keletą dienų jis buvo pastebėtas ir viename rusiškame portale, tačiau dabar jau turima visa oficiali informacija.

„Samsung“ pristatė labai pigų telefoną: debiutuoja naujasis „Galaxy M01“

Naujasis „Galaxy M01“ pristatytas Indijoje, o jo kaina siekia vos 110 eurų. Tiesa, kol kas dar nėra žinoma ar jis pasirodys ir kituose regionuose, tačiau pažiūrėti ką „Samsung“ gali pasiūlyti už tokią žemą kainą – išties įdomu. Visų pirma, telefonas pasižymi 5,7 colių įstrižainės ekranu su HD+ raiška, o viršutinėje jo dalyje ir nedidelė vandens lašo ekrano išpjova.

Išmanusis telefonas veikia su „Qualcomm Snapdragon 439“ procesoriumi bei turi 3 GB operatyviosios bei 32 GB vidinės atminties. Žinoma, kaip jau įprasta nebrangiems įrenginiams, šis turi ir atminties kortelių palaikymą iki 256 GB. „Samsung Galaxy M01“ nors ir pigus, tačiau jame jau įdiegta naujausia „Android 10“ operacinės sistemos versija su „OneUI 2.0“ vartotojo sąsaja.

Naujojo „Samsung“ išmaniojo telefono nugarėlėje rasime dvigubą kamerą, kurią sudaro 13 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta pagrindinė, o greta – 2 MP gylio sensorius. „Galaxy M01“ modelio priekinėje dalyje – 5 MP kamera asmenukėms. Šio įrenginio veikimą palaiko 4000 mAh talpos baterija.

Verta paminėti ir tai, jog šis įrenginys turi ausinių lizdą, kas turbūt šiai dienai yra pigių telefonų indikatorius. „Samsung“ šį savo produktą taip pat aprūpino ir „Dolby Atmos“ palaikymu, o saugumą telefone padidinti bus galima su veido atpažinimo funkcija. Kaip jau minėjome, „Galaxy M01“ kainuos maždaug 110 eurų, tačiau kol kas nėra žinoma ar jis pasieks ir mūsų šalies parduotuvių lentynas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!