Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/73204/hiby-isleido-melomanams-skirta-irengini/spausdinti/

„HiBy“ išleido melomanams skirtą įrenginį

Publikuota: 2020-06-04 12:06
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Ieškantiems naujo išmaniojo telefono neretai tenka pasukti galvą tam, jog rasti tinkamiausią variantą. Vieni įrenginiai pasižymi puikiomis kameromis, kiti savo galia, treti išsiskiria savo atsparumo savybėmis ir pan. Aukštos klasės garso grotuvų gamintojas „HiBy“ nusprendė pasiūlyti opciją tiems, kurie mėgsta gerą garsą.

Kompanija oficialiai pristatė „HiBy R8“ muzikos grotuvą, kuris yra pirmas tokio tipo produktas rinkoje. Nors jis yra laikomas muzikos grotuvu, tačiau jis kuo puikiausiai gali būti naudojamas ir kaip išmanusis telefonas, nes turi visas tokio tipo įrenginiams būdingas savybes. Trumpai pažvelkime į jas.

„HiBy“ išleido melomanams skirtą įrenginį

Naujasis „HiBy R8“ pasižymi 5,5 colių įstrižainės ekranu su Full HD raiškos ekranu bei veikia su „Qualcomm Snapdragon 660“ procesoriumi. Nesunku suprasti, jog 5G ryšio palaikymo mes čia nerasime, tačiau 4G – be problemų. Šis produktas taip pat turės dvi skirtinas versijas.

Pirmoji „HiBy R8“ versija išsiskirs nerūdijančio plieno korpusu, o toks modelis turės 6 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties. Antrasis variantas – su aliuminio lydinio korpusu bei 4 GB operatyviosios ir 64 GB vidinės atminties. Verta paminėti ir tai, jog abiejų modelių vidinę talpyklą bus galima praplėsti ir atminties kortele.

Muzikos grotuvas, arba išmanusis telefonas, veiks su „Android 9.0“ operacinės sistemos versija bei „HiBy OS“ vartotojo sąsaja. Ir nors pats gamintojas šį produktą vadina muzikos grotuvu, tačiau į jį bus galima parsisiųsti visas norimas programėles ar žaidimus iš „Google Play“ parduotuvės, visai kaip įprastame telefone. Dar viena įspūdingą savybė – tai 10000 mAh talpos baterija.

„HiBy“ išleido melomanams skirtą įrenginį

Žinoma, šio muzikos grotuvo, per brūkšnelį telefono, didžiausi privalumai – garso savybės. „HiBy R8“ turės „Dual-DAC“ ir ELNA kondensatorius, o gamintojas siūlo ir „Line out“ prievadą, garso reguliavimo ratuką bei daugybė kitų su garsu susijusių galimybių. Tačiau dar įspūdingiau atrodo šio įrenginio kaina.

Pranešama, kad aliuminio lydinio korpusu pasižymintis „HiBy R8“ modelis kainuos maždaug 1638 eurus, o nerūdijančio plieno variantas – maždaug 2017 eurų. Šis išmanusis telefonas, muzikos grotuvas, prekyboje pasirodys nuo birželio 22 dienos. Tiesa, iš pradžių jis bus prieinamas tik Kinijos rinkoje, o apie debiutą kitur bent jau kol kas nėra skelbiama.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!