Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/73174/samsung-i-telefonus-gali-grazinti-viena-visu-pamegta-savybe/spausdinti/

„Samsung“ į telefonus gali grąžinti vieną visų pamėgtą savybę

Publikuota: 2020-06-02 11:06
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Ar dar pamenate laikus, kuomet išmanieji telefonai turėjo lengvai pakeičiamas baterijas? Kadaise tai buvo visiems suprantamas dalykas, tačiau tokį sprendimą pakeitė po telefono dangteliu integruota baterija, kurios taip lengvai, kaip kadaise, pasikeisti jau nebepavyks. Kaip bebūtų, internete jau kuris laikas plinta kalbos apie galimus pasikeitimus, o naujausia informacija rodo, kad tai gali paliesti „Samsung“ telefonus.

Pranešama, kad didžiausias išmaniųjų telefonų gamintojas svarsto galimybę sugrąžinti keičiamas baterijas į savo pigesnius įrenginius. Kaip galite matyti iš žemiau esančios nuotraukos, vienas tokių žymimas „SM-A013F“ modelio numeriu. Nors kol kas nėra žinoma koks tiksliai tai telefonas bus, tačiau tikėtina, jog „Samsung“ ruošia pigų „Galaxy A01e“ modelį.

„Samsung“ į telefonus gali grąžinti vieną visų pamėgtą savybę

Verta paminėti ir tai, jog kintant technologijoms, o tuo pačiu ir keičiantis išmaniesiems telefonams, „Samsung“ buvo vienas iš tų gamintojų, kuris keičiamas baterijas siūlo ganėtinai ilgą laiko tarpą. Pietų Korėjos milžinė pigių telefonų su keičiamomis baterijomis turėjo net tuomet, kai visi kiti gamintojai atsisakė tokio sprendimo. Ir nors šiuo metu nėra daugiau informacijos apie gamintojo planus, tačiau abejonių, kad bent vienas toks telefonas bus pristatytas – nėra.

Modelio numeriu „SM-A013F“ žymimas išmanusis telefonas galimai turės 3000 mAh talpos bateriją su 16 GB arba 32 GB vidine talpykla. Deja, tačiau daugiau informacijos kol kas nėra, bet bene įdomiausias klausimas šia tema – ar tai tikrai reikalinga? Pasidalinkite savo mintimis komentaruose apie tai.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!