Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/73057/xiaomi-pagaliau-atnaujino-mi-a3-telefona/spausdinti/

„Xiaomi“ pagaliau atnaujino „Mi A3“ telefoną

Publikuota: 2020-05-22 21:02
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Jeigu ieškotumėme išmaniojo telefono, kuris per paskutinius kelis mėnesius sulaukė daugiausiai „Android 10“ operacinės sistemos atnaujinimų – tai tikriausiai būtų vienas iš „Xiaomi“ produktų. Kaip žinia, Kinijos kompanija turi įrenginių seriją, kuri veikia su švaria „Android“ operacine sistema, o naujausias jų – „Xiaomi Mi A3“.

Jau ne kartą esame rašę apie nesėkmingus gamintojo bandymus atnaujinti šį išmanųjį telefoną į naujausią „Android 10“ operacinės sistemos versiją. „Xiaomi“ keletą kartų buvo pristatę atnaujinimus, tačiau nemaža dalis vartotojų skundėsi dėl įvairiausių sutrikimų. Visai neseniai pasirodė ir dar vienas naujinys, kuris vartotojus pasiekia su gegužės mėnesio saugumo atnaujinimu.

„Xiaomi“ pagaliau atnaujino „Mi A3“ telefoną

Pastarasis „Xiaomi Mi A3“ atnaujinimas jau pasiekiamas Europoje, o taip pat ir daliai Indijoje šiuo telefonu besinaudojančių vartotojų. Tiesa, bent jau kol kas šioje milžiniškoje rinkoje atnaujinimą turėtų gauti maždaug 1 proc. visų įrenginių, o taip „Xiaomi“ siekia įsitikinti, kad šįsyk nebus jokių problemų su „Android 10“ naujiniu.

Verta atkreipti dėmesį, jog tiems, kurių telefonuose buvo įdiegta „Android Pie“ operacinės sistemos versija, „Android 10“ naujinys užims maždaug 1,33 GB vietos, o jeigu Jums sėkmingai veikė ir ankstesnis „Xiaomi“ pasiūlytas naujinys su naujausia operacinės sistemos versija – tuomet gausite tik 33,1 MB dydžio atnaujinimą.

„Xiaomi Mi A3“ buvo pristatytas dar praėjusių metų liepą ir tuomet jis buvo išleistas su „Android 9.0 Pie“ versija. Kaip žinia, „Android One“ programai priskiriami įrenginiai dažniausiai gauna du pagrindinės versijos naujinius, o saugumo atnaujinimui telefonus pasiekia net tris metus.

Pirmąsyk gamintojas pateikti naujausią operacinės sistemos versiją bandė dar vasario mėnesį, tačiau naujinys turėjo tiek daug klaidų, jog visas atnaujinimo procesas buvo atidėtas. „Xiaomi Mi A3“ atnaujinimo sulaukė ir kovo viduryje, bet ir vėl teko viską grąžinti į senąją „Android“ versiją. Balandžio 8 dieną „Xiaomi“ išleido dar vieną „Android 10“ naujinį, tačiau ir tuomet pasirodė vartotojų skundų dėl šio atnaujinimo veikimo.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!