Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/72979/whatsapp-netrukus-bus-galima-nesudetingai-pradeti-50-zmoniu-pokalbi/spausdinti/

„WhatsApp“ netrukus bus galima nesudėtingai pradėti 50 žmonių pokalbį

Publikuota: 2020-05-18 19:43
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

„Facebook“ dar visai neseniai pristatė „Messenger Rooms“ galimybę, kuri leidžia vienu metu dalyvauti pokalbyje su 50 žmonių. Dabar pradeda aiškėti ir tai, jog ši galimybė bus prieinama ne tik „Facebook“ vartotojams, tačiau netrukus gali atkeliauti ir į „Instagram“ bei „WhatsApp“ platformas.

Tokią informaciją visai neseniai patvirtino ir „Facebook“ įkūrėjas Markas Zuckerbergas, kuris apie tai paskelbė „Facebook“ socialinio tinklo įraše. Ši naujovė labiausiai turėtų patikti „WhatsApp“ naudotojams, nes „Messenger Rooms“, kaip jau minėjome, suteikia galimybę bendrauti su 50 žmonių tuo pačiu metu.

„WhatsApp“ netrukus bus galima nesudėtingai pradėti 50 žmonių pokalbį

„Facebook“ jau kuris laikas naująją galimybę platina tarp savo vartotojų. Tai reiškia, jog ji dar nėra prieinama visiems ir vartotojus pasiekia etapais. Po truputį ši galimybė pasieks ir „WhatsApp“ vartotojus, tačiau čia ji veiks kiek kitaip. Programėlę papildys greitojo nuoroda, kuri leis vartotojui sukurti naują pokalbių kambarį ir tuomet vartotojas bus perkeltas į „Messenger“ aplikaciją.

Dar nežinote kaip iš tikrųjų veikia „Messenger Rooms“ funkcija? Jeigu nesate tas, kuris sukūrė pokalbių kambarį, tuomet Jūs galėsite nesunkiai prisijungti prie jau vykstančių pokalbių. Gavus pakvietimą patekti į „Messenger Rooms“ galėsite per savo telefoną ar kompiuterį, o tam nereikės parsisiųsti jokios papildomos programėlės. Tiesa, naudojantis šia funkcija per „Messenger“ aplikaciją, Jūs galėsite naudoti ir įvairiausius AR efektus, tokius kaip triušio ausys ir pan.

„Messenger Rooms“ turės ir puikius moderavimo įrankius. Visų pirma, kuriant kambarį, Jūs galėsite nuspręsti ar tai bus atviras pokalbis, į kurį galės prisijungti visi norintys, ar ne. Įdomu ir tai, kad bus galimybė net ir užblokuoti Jums nepatinkančius asmenis, o tai reiškia, kad toks asmuo negalės dalyvauti viename pokalbyje su Jumis ar Jūs negalėsite prisijungti į pokalbius su užblokuotais asmenimis.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!