Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/72901/realme-pagaliau-pristate-naujuosius-narzo-10-telefonus/spausdinti/

„Realme“ pagaliau pristatė naujuosius „Narzo 10“ telefonus

Publikuota: 2020-05-12 21:12
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos kompanija „Realme“ pagaliau pristatė „Narzo 10“ išmaniųjų telefonų seriją, kurios išleidimo data buvo nukelta dukart. Kompanijos vadovai tokių veiksmų buvo priversti imtis dėl įsisiautėjusios pandemijos, tačiau šiandien naujoji serija pagaliau pristatyta oficialiai.

Naujieji „Narzo 10“ ir „Narzo 10A“ nėra visiškai nauji išmanieji – tai anksčiau išleistų modelių atnaujinimai, kurie skirti Indijos rinkai. Tikriausiai daugumai abu šie įrenginiai pasirodys panašūs į „Realme 6i“ bei „Realme C3“ telefonus, kurie buvo išleisti kiek anksčiau.

„Realme“ pagaliau pristatė naujuosius „Narzo 10“ telefonus

„Realme Narzo 10“ veikia su „MediaTek Helio G80“ procesoriumi bei turi 4 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties. Šis išmanusis telefonas pasižymi 6,5 colių įstrižainės ekranu su HD+ raiška, o viršutinėje ekrano dalyje – nedidelė vandens lašo formos išpjova. Joje įmontuota 16 MP raiškos kamera asmenukėms.

Išmaniojo telefono nugarėlėje – keturios kameros. Pagrindinė jų pasižymi 48 MP raiškos vaizdo jutikliu, o greta jos – plataus kampo jutiklis, portretams skirtas objektyvas bei makro jutiklis, kuris gali fiksuoti vaizdus nuo jo nutolusius vos per 4 centimetrus.

Viena „Narzo 10“ modelio stiprybių – 5000 mAh talpos baterija su 18W greituoju įkrovimu.

Antrasis telefonas, „Realme Narzo 10A“, yra kiek pigesnis bei veikia su „Helio G70“ procesoriumi bei turi 3 GB operatyviosios (RAM) bei 32 GB vidinės atminties. Šio modelio ekranas yra identiškas, kaip ir aukščiau aprašyto išmaniojo telefono.

„Realme Narzo 10A“ nugarėlėje turi trigubą kamerą, kurią sudaro 12 MP plataus kampo, 2 MP gylio bei 2 MP makro jutikliai, o priekinėje dalyje – 5 MP raiškos kamera asmenukėms. Šio modelio veikimą taip pat palaiko 5000 mAh talpos baterija su 10W greituoju įkrovimu.

Pranešama, kad „Narzo 10“ bus parduodamas baltos bei mėlynos spalvos, o jo kaina sieks maždaug 146 eurus. „Narzo 10A“ modelis bus parduodamas vos už 104 eurus, o pirkėjai taip pat turės dviejų spalvų opcijas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!